VTech's Blog
3x Kindercamera van VTech: met diverse mogelijkheden

03/05/2021

Opzoek naar een leuke camera voor je kind? Lees hieronder meer over de mogelijkheden van onze camera's voor kinderen.
De kindersmartwatch: interactieve gadget

02/05/2021

Het blijkt dat bijna de helft van de kinderen in Nederland te weinig beweegt. Dit heeft als gevolg dat de motorische vaardigheden achteruit gaan en het overgewicht bij kinderen toeneemt. Een van de oorzaken is digitalisering. Met de smartwatch voor kinderen wordt bewegen op mooie wijze gecombineerd met de digitalisering.

Dierenvriendjes Educatief Speelgoed van VTech

22/03/2021

Het speelgoed waarmee een kind zijn fantasie tot leven kan brengen is belangrijk. Daarom introduceren wij graag onze nieuwe speelgoedlijn: dierenvriendjes van VTech!

Educatief Speelgoed van VTech

03/03/2021

Met het educatieve speelgoed van VTech kan jouw kind plezier beleven en tegelijkheid tijd nieuwe dingen leren. 

VTech gaat groen met duurzaam speelgoed

03/02/2021

Duurzaamheid is één van de belangrijkste kernwaarden van VTech. Daarom introduceren we speelgoed dat op milieuvriendelijke wijze wordt geproduceerd.

Jongens speelgoed van VTech

14/01/2021

Bij VTech vinden we het belangrijk dat een kind zo vrij mogelijk wordt gelaten in de keuze van speelgoed en spelgedrag. In deze blog laten we graag de mogelijkheden op het gebied van jongens speelgoed zien. 

Meisjes speelgoed van VTech

14/01/2021

Bij VTech vinden we het belangrijk dat een kind zo vrij mogelijk wordt gelaten in de keuze van speelgoed en spelgedrag. In deze blog laten we graag de mogelijkheden op het gebied van meiden speelgoed zien. 

VTech Kinderspeelgoed

14/01/2021

Bij het online kopen van speelgoed in het belangrijk om op bepaalde dingen te letten. Daarover vertellen we je graag meer in deze blog.