VTech's Blog
Spelenderwijs de ontwikkeling van je baby stimuleren

14-09-2022

Baby's leren al vanaf het moment dat ze in de buik zitten. In een rap tempo groeit zijn lijfje maar ook in het hoofdje van je baby gebeurt een hoop. Daar is het belangrijk om jouw baby spelenderwijs te ondersteunen in zijn ontwikkeling en verschillende (zintuiglijke) ervaringen aan te bieden. Hoe je dit kunt doen lees je in deze blog. 

Wat kun je allemaal met een microscoop?

15-08-2022

Wat kun je allemaal met een kindermicroscoop? En wat zijn leuke items om onder een microscoop te bekijken? Je leest het hier!

De leukste verjaardagscadeaus voor kinderen tot en met 12 jaar

01-08-2022

Wist je dat in de maand september de meeste mensen jarig zijn? Daarom zetten wij in deze maand graag de leukste verjaardagscadeaus van VTech op een rijtje.

Waterpret met het waterspeelgoed van VTech

16-05-2022

De zomer is in aantocht! Dat betekent voor de kinderen weer heerlijk urenlang buitenspeeln op de warme zomerdagen. Wij hebben ons leukste waterspeelgoed voor kinderen van 1 tot en met 5 jaar op een rijtje gezet.

Vakantie speelgoed: het leukste speelgoed voor op vakantie en voor onderweg

02-05-2022

Op zoek naar speelgoed voor op vakantie of onderweg? VTech heeft het allerleukste vakantie speelgoed op een rijtje gezet!

Kersttips: vind hier het leukste kerst cadeau voor jouw kinderen!

06-12-2021
 
Op zoek naar een kerstcadeau voor jouw kinderen? VTech heeft de allerleukste kerstcadeaus voor jou op een rijtje gezet!De tofste fotocreaties maken? Dat doe je met de VTech Kidizoom PrintCam!

15/11/2021

Laat je kids de leukste fotocreaties maken met de KidiZoom PrintCam! Samen met Maartje kan je kind ontdekken hoe zij of zelf een strip, kaart of foto banner kan maken met de KidiZoom PrintCam.

Sinterklaas 2021: leuke Sinterklaascadeaus voor kinderen tot en met 12 jaar

13/11/2021

Op zoek naar een Sinterklaascadeau? VTech heeft de allerleukste Sinterklaascadeaus voor jou op een rijtje gezet!

DJ Masters: wie maakt de tofste track?

15/10/2021 

In deze serie strijden bekende YouTubers Guy, Broer en Zus TV en Devran Lakap samen met TikTokkers Stien Edlund, Yazid Zohri en Celine Dept om de titel: DJ Master 2021!

3x Kindercamera van VTech: met diverse mogelijkheden

03/05/2021

Opzoek naar een leuke camera voor je kind? Lees hier meer over de mogelijkheden van onze camera's voor kinderen.

De kindersmartwatch: interactieve gadget

25/05/2021

Het blijkt dat bijna de helft van de kinderen in Nederland te weinig beweegt. Een van de oorzaken is digitalisering. Met de smartwatch voor kinderen wordt bewegen op mooie wijze gecombineerd met de digitalisering.

Dierenvriendjes Educatief Speelgoed van VTech

22/03/2021

Het speelgoed waarmee een kind zijn fantasie tot leven kan brengen is belangrijk. Daarom introduceren wij graag onze nieuwe speelgoedlijn: Dierenvriendjes van VTech!

Educatief Speelgoed van VTech

03/03/2021

Met het educatieve speelgoed van VTech kan jouw kind plezier beleven en tegelijkheid tijd nieuwe dingen leren. 

VTech gaat groen met duurzaam speelgoed

03/02/2021

Duurzaamheid is één van de belangrijkste kernwaarden van VTech. Daarom introduceren we speelgoed dat op milieuvriendelijke wijze wordt geproduceerd.

Jongens speelgoed van VTech

14/01/2021

Bij VTech vinden we het belangrijk dat een kind zo vrij mogelijk wordt gelaten in de keuze van speelgoed en spelgedrag. In deze blog laten we graag de mogelijkheden op het gebied van jongens speelgoed zien. 

Meisjes speelgoed van VTech

14/01/2021

Bij VTech vinden we het belangrijk dat een kind zo vrij mogelijk wordt gelaten in de keuze van speelgoed en spelgedrag. In deze blog laten we graag de mogelijkheden op het gebied van meiden speelgoed zien. 

VTech Kinderspeelgoed

14/01/2021

Bij het online kopen van speelgoed is het belangrijk om op bepaalde dingen te letten. Daarover vertellen we je graag meer in deze blog.