VTech's Blog
Vind hier de leukste kerstcadeaus voor kinderen tot en met 12 jaar

03/11/2023
 
Het is alweer (bijna) tijd om de kerstboom te zetten want kerstmis 2023 komt eraan! We hebben de leukste kerstcadeaus voor kinderen tot en met 12 jaar voor je verzameld. Benieuwd? Lees dan snel verder

De tofste sinterklaascadeaus voor kinderen tot en met 12 jaar

27/10/2023

Op zoek naar een Sinterklaascadeau? VTech heeft de allertofste sinterklaascadeaus voor kinderen tot en met 12 jaar.

Welk speelgoed is geschikt voor een 4-jarige?

20/10/2023

Je kindje is alweer bijna 4 jaar.. wat vliegt de tijd! Bij een nieuwe fase hoort natuurlijk ook ander speelgoed. Benieuwd welk speelgoed geschikt is voor een 4-jarige? Lees dan onze blog!

Wat kun je met een speelgoed telescoop?

10/10/2023

Mijn Interactieve Video Telescoop is de ideale beginner telescoop en laat kinderen spelenderwijs kennismaken met ons universum. Nieuwsgierig naar wat deze telescoop allemaal kan? Lees dan snel verder!

Waarom is het spelen van rollenspellen zo belangrijk?

29/09/2023

Kinderen kunnen goed observeren en begrijpen de wereld om zich heen vaak beter door alles na te doen. Maar waarom is het imiteren en het spelen van rollenspellen zo belangrijk? Je leest het in deze blog.

Welk speelgoed is leuk voor een 3-jarige?

15/09/2023

Ben je op zoek naar educatief en leuk speelgoed voor een 3-jarige? Dat kan soms lastig zijn want welk speelgoed vind een kindje van 3 jaar leuk en past goed bij zijn ontwikkeling? Je leest het in onze blog.

Hoe kun je je kind helpen met leren lezen?

01/09/2023

Voor jou als ouder is het wellicht vanzelfsprekend om te lezen maar we hebben het allemaal moeten leren, dus nu is ook jouw kindje aan de beurt! Gelukkig krijgen ze hier op school les en ondersteuning in. Maar wil je graag thuis alvast aan de slag? Wij geven je in deze blog een aantal tips en tricks!

Leren klokkijken: hoe ondersteun je je kind hierin?

11/08/2023

Klokkijken is niet makkelijk, toch zal je kindje dit moeten leren. Maar wanneer heeft je kind de juiste leeftijd en genoeg tijdsbesef om hiermee te beginnen? En hoe kun je dit het beste aanvliegen? Benieuwd? Lees dan onze blog!

Vind hier de leukste verjaardagscadeaus voor kinderen tot en met 12 jaar

28/07/2023

Wist je dat in de maand september de meeste mensen jarig zijn? Daarom zetten wij in deze maand graag de leukste verjaardagscadeaus van VTech op een rijtje.

Welk speelgoed is geschikt voor een kindje van 2 jaar?

14/07/2023

De ontwikkeling van een 2-jarige gaat in een rap tempo door en hij is toe aan het ontdekken van nieuwe uitdagingen. Maar welk speelgoed sluit hier nu het beste op aan? Je leest het in onze blog!

Doorkomende tandjes: symptomen en handige tips

29/26/2023

De eerste tandjes worden zichtbaar bij jouw baby, een echte mijlpaal! Benieuwd wat de symptomen zijn en hoe je deze kunt verlichten? Lees dan onze blog!

De ontwikkeling van de fijne motoriek en hoe je deze bij je kind kunt stimuleren

23/06/2023

Grijpt jouw kindje naar alles wat los en vast zit? Dit is een goed teken want dit is de basis van de fijne motoriek! Benieuwd hoe de ontwikkeling van de fijne momtoriek verloopt en hoe je dit kunt ondersteunen? Lees dan onze blog!


Welk speelgoed geef je aan een kindje van 1 jaar?

02/06/2023

Als je speelgoed gaat kopen voor een 1-jarige is het van belang dat hij natuurlijk plezier beleeft aan het speelgoed maar ook dat hij er spelenderwijs van kan leren. Koop daarom speelgoed dat past bij de ontwikkeling van zijn vaardigheden. Benieuwd naar welk speelgoed geschikt is voor een 1-jarige? Lees dan snel verder!


Hoe kun je je kindje ondersteunen in het leren lopen?

26/05/2023

Een kindje leert nooit meer zoveel als in het eerste jaar. Hij maakt verschillende ontwikkelingen door en het leren lopen is misschien wel één van de moeilijkste processen. Benieuw hoe je jouw kindje kunt ondersteunen in het leren of hoe je dit kunt stimuleren? Lees dan onze blog!

Waarom is muziek maken belangrijk voor de ontwikkeling van je kind?

12/05/2023

Muziek maken is niet alleen ontzettend leuk en gezellig, maar draagt ook enorm bij aan de ontwikkeling van jouw kindje. Nieuwsgierig hoe je de muzikale ontwikkeling van je kind kunt ondersteunen? Lees dan snel verder!

Vakantie speelgoed: het leukste speelgoed voor op vakantie en voor op reis

02/05/2023

Op zoek naar speelgoed voor op vakantie of voor op reis? VTech heeft het allerleukste vakantie speelgoed op een rijtje gezet!

Waarom is samen spelen belangrijk?

14/04/2023

Spelen is heel erg belangrijk voor kinderen, dit ondersteunt hen namelijk in de ontwikkeling van onder andere de motoriek, taal, maar ook het ontdekken & verkennen. Benieuwd wanneer je kind samen leert spelen? Lees dan snel verder!

Doe mee & win een Switch & Go Dino's pakket!

16/03/2023

Nieuw bij VTech zijn de Switch & Go Dino's Surprise eieren! Elk verrassingsei bevat een nieuwe dino die je zelf in elkaar zet. 

Een betere nachtrust voor je baby

10/03/2023

Soms gaat het slapen nog niet zo makkelijk en heeft je kleintje het dag-nacht-ritme nog niet helemaal onder de knie. Ondersteun je baby voor een betere nachtrust met bijvoorbeeld hulpmiddelen. Benieuwd hoe? Lees dan verder voor onze tips!

Duurzamer babyspeelgoed voor kindjes van 0 tot 12 maanden

27/02/2023

In dit blogartikel vertellen we meer over het duurzamere babyspeelgoed van VTech voor kindjes van 0 tot 12 maanden.

Kraamcadeau nodig? Het leukste babyspeelgoed vind je bij VTech

01/02/2023

Op deze pagina delen we onze suggesties voor leuke kraamcadeaus in de vorm van babyspeelgoed. Laat je inspireren en verras de kersverse ouders met een uniek kraamcadeau voor hun kleintje.

KidiZoom Snap Touch: een veilige gadget in een smartphone jasje

24/10/2022

Kinderen groeien tegenwoordig op met technologie, ze voelen zich er snel mee vertrouwd en hebben ook snel in de gaten hoe alles werkt! Helaas voor hen zijn ze vaak nog te jong voor een eigen mobieltje, ondanks dat ze wel interesse hebben in de features van een smartphone. Voor deze kids is er nu de KidiZoom Snap Touch van VTech!

Strijd om de meeste of snelste knikkers met knikkerspellen!

03/10/2022

Knikkeren is weer helemaal terug! Wie is er niet mee groot geworden? Je kunt met knikkers en knikkerbanen allerlei spelletjes spelen. Wij vertellen je hier graag meer over. Lees je mee?

Spelenderwijs de ontwikkeling van je baby stimuleren

14/09/2022

Baby's leren al vanaf het moment dat ze in de buik zitten. In een rap tempo groeit zijn lijfje maar ook in het hoofdje van je baby gebeurt een hoop. Daar is het belangrijk om jouw baby spelenderwijs te ondersteunen in zijn ontwikkeling en verschillende (zintuiglijke) ervaringen aan te bieden. Hoe je dit kunt doen lees je in deze blog. 

Wat kun je allemaal met een microscoop?

15/08/2022

Wat kun je allemaal met een kindermicroscoop? En wat zijn leuke items om onder een microscoop te bekijken? Je leest het hier!

Waterpret met het waterspeelgoed van VTech

16/05/2022

De zomer is in aantocht! Dat betekent voor de kinderen weer heerlijk urenlang buitenspeeln op de warme zomerdagen. Wij hebben ons leukste waterspeelgoed voor kinderen van 1 tot en met 5 jaar op een rijtje gezet.

De tofste fotocreaties maken? Dat doe je met de VTech Kidizoom PrintCam!

15/11/2021

Laat je kids de leukste fotocreaties maken met de KidiZoom PrintCam! Samen met Maartje kan je kind ontdekken hoe zij of zelf een strip, kaart of foto banner kan maken met de KidiZoom PrintCam.

DJ Masters: wie maakt de tofste track?

15/10/2021 

In deze serie strijden bekende YouTubers Guy, Broer en Zus TV en Devran Lakap samen met TikTokkers Stien Edlund, Yazid Zohri en Celine Dept om de titel: DJ Master 2021!

3x Kindercamera van VTech: met diverse mogelijkheden

03/05/2021

Opzoek naar een leuke camera voor je kind? Lees hier meer over de mogelijkheden van onze camera's voor kinderen.

De kindersmartwatch: interactieve gadget

25/05/2021

Het blijkt dat bijna de helft van de kinderen in Nederland te weinig beweegt. Een van de oorzaken is digitalisering. Met de smartwatch voor kinderen wordt bewegen op mooie wijze gecombineerd met de digitalisering.

Dierenvriendjes Educatief Speelgoed van VTech

22/03/2021

Het speelgoed waarmee een kind zijn fantasie tot leven kan brengen is belangrijk. Daarom introduceren wij graag onze nieuwe speelgoedlijn: Dierenvriendjes van VTech!

Educatief Speelgoed van VTech

03/03/2021

Met het educatieve speelgoed van VTech kan jouw kind plezier beleven en tegelijkheid tijd nieuwe dingen leren. 

VTech gaat groen met duurzaam speelgoed

03/02/2021

Duurzaamheid is één van de belangrijkste kernwaarden van VTech. Daarom introduceren we speelgoed dat op milieuvriendelijke wijze wordt geproduceerd.

Jongens speelgoed van VTech

14/01/2021

Bij VTech vinden we het belangrijk dat een kind zo vrij mogelijk wordt gelaten in de keuze van speelgoed en spelgedrag. In deze blog laten we graag de mogelijkheden op het gebied van jongens speelgoed zien. 

Meisjes speelgoed van VTech

14/01/2021

Bij VTech vinden we het belangrijk dat een kind zo vrij mogelijk wordt gelaten in de keuze van speelgoed en spelgedrag. In deze blog laten we graag de mogelijkheden op het gebied van meiden speelgoed zien. 

VTech Kinderspeelgoed

14/01/2021

Bij het online kopen van speelgoed is het belangrijk om op bepaalde dingen te letten. Daarover vertellen we je graag meer in deze blog.