Toet toet auto's 
Een echte auto zit er voorlopig nog niet in, daarom hebben wij een breed assortiment met Toet Toet Auto's. Deze vrolijke, pratende en muzikale auto speelgoed laten jongens de wereld op een interactieve manier ontdekken. Naast deze speciale Toet Toet auto’s hebben we ook interactieve speelsets, die de Toet Toet auto’s collectie compleet maken om de fantasie van je kind de vrije loop te laten. Denk bijvoorbeeld aan de populaire Toet Toet auto garage en het Toet Toet Tornado Stuntpark. Deze interactieve speelsets en Toet Toet auto’s voor jongens is geschikt vanaf 12 maanden tot 5 jaar oud.


zoef zoef dieren
Bij jongens speelgoed kun je ook denken aan onze Zoef Zoef dieren. Met de Zoef Zoef collectie kunnen jongens hun eigen dierenrijk bouwen. Op spelende wijs leren ze alles over dieren. De Zoef Zoef dieren geven geluidseffecten, spelen vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes. De dieren hebben Magische Sensors, die aansluiten op de diverse bijpassende speelsets. Combineer de dieren bijvoorbeeld met het Zoef Zoef Boomhuis, het Zoef Zoef Kippenhok of de Zoef Zoef Avonturenjungle. Bekijk ons assortiment voor de overige interactieve speelsets van de Zoef Zoef collectie. 


switch & go dinos
Ben je al bekend met onze Switch and Go Dinos? Deze coole dino’s worden eenvoudig omgebouwd naar stoere voertuigen, zoals helikopters en auto’s. Op het lcd-scherm worden leuke animaties getoond en verder kan er geluisterd worden naar stoere, educatieve en realistische geluiden. Wanneer je op de actie-toets drukt zullen de kop en vleugels bewegen, gaat de bek open en brandt er een lichtje. De Switch and Go Dino’s is populaire jongensspeelgoed, omdat de kinderen op prehistorisch avontuur gaan en verschillende weetjes over de dino’s leren.