Waarom een kinderlaptop? 

Het aanschaffen van een kinderlaptop heeft meerdere voordelen. De meeste laptops die niet speciaal voor kinderen zijn gemaakt, kunnen er niet zo heel goed tegen als je ze laat vallen. En aangezien kinderen niet altijd even voorzichtig zijn, is dit niet zo handig. Een laptop die speciaal voor kinderen gemaakt is, is hierop gebouwd. Hierdoor is de kinderlaptop goed beschermd bij een eventuele val van de bank of tafel. Verder staan op een kinderlaptop alleen tools die bestemd zijn voor een kind. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je kind bijvoorbeeld zomaar een online aankoop doet zonder dat jij het weet. Op de kinderlaptop staan standaard een hoop leuke én leerzame apps geïnstalleerd. 


Genio kinderlaptop

De Genio laptop is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 6 tot 12 jaar en bevat veel leerzame content op het gebied van taal, rekenen, wetenschap en nog veel meer. Maak kennis met typen met behulp van het tekstverwerkingsprogramma en houd je eigen kalender en dagboek bij. Kies uit 40 voorgeïnstalleerde spelletjes en e-booksin verschillende categorieën zaosl lezen & schrijven, rekenen, wetenschap, creativiteit en nog veel meer. Kortom, volop speel- en leerplezier met de kinderlaptops van VTech. 


Vragen over het VTech speelgoed?

Ieder kind ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Het is dan ook belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van jouw kind. Dit VTech kinderspeelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Heb je vragen over het VTech speelgoed? Neem dan gerust contact met ons op of lees de veelgestelde vragen over het speelgoed hieronder.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wanneer is een kinderlaptop geschikt?

Vanaf 3 jaar neemt de nieuwsgierigheid naar technologie al enorm toe. Maar vanaf deze leeftijd zijn kinderlaptops nog te complex. De kinderlaptops van VTech zijn daarom geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Welke laptop voor lagere school?

Op de lagere school leren kinderen voor het eerst omgaan met technologie zoals laptops en computers. Een laptop die aansluit op de eerste jaren van de lagere school is: de Genio kinderlaptop.

Wat kost een kinderlaptop?

Over het algemeen kosten standaard kinderlaptops tussen de 80 en 170 euro. Kies je voor een kinderlaptop met meer mogelijkheden en eventueel internettoegang, dan kun je rekening houden met een budget tussen de 100 en 300 euro.

Welke leeftijd kinderlaptop?

De kinderlaptops van VTech zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Op deze leeftijd kunnen kinderen zelfstandig leren en spelen op de kinderlaptop. Voor kinderen jong dan 6 jaar is deze kinderlaptop nog te complex.