Waarom rollenspel speelgoed?

Rollenspel speelgoed draagt bij aan het bevorderen van het inbeeldingsvermogen en de creativiteit van jonge kinderen. Kinderen vinden het heerlijk om hun fantasie in een rollenspel te gebruiken en te doen alsof ze iemand of iets anders zijn. De juiste attributen kunnen helpen om het spelen van een rollenspel extra te stimuleren of nog een stukje leuker te maken. Denk hierbij aan attributen als een dokterskoffertje, een picknickset of een ijscokar. Dit educatieve kinderspeelgoed van VTech is daarom een echte musthave voor ieder kind van 3 tot en met 6 jaar. 

Schep & Leer IJscokar Deluxe

Word de beste ijsverkoper met deze Schep & Leer IJscokar Deluxe! De interactieve ijslepel herkent op magische wijze de verschillende smaken en toppings. Plaats één van de zes dubbelzijdige kaarten in de kassa en maak spelenderwijs kennis met tellen, kleuren, smaakjes én nog veel meer! Deze Deluxe set bevat extra accessoires: 4 ijspret lolly's, 4 ijspret toppings, 10 muntjes en 10 geldbriefjes. Gebruik je fantasie en maak de lekkerste ijscreaties, mmm verrukkelijk! Volg de instructies op de kaarten en maak de bestellingen maar klaar!

Vragen over het VTech speelgoed?

Ieder kind ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Het is dan ook belangrijk om kinderspeelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van jouw kind. Dit VTech kinderspeelgoed is geschikt voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar. Heb je vragen over het VTech speelgoed? Neem dan gerust contact met ons op of lees de veelgestelde vragen over het speelgoed hieronder. 

MEEST GESTELDE VRAGEN

Welke leeftijd rollenspel?

Het rollenspel speelgoed van VTech is geschikt voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar. Op deze leeftijd krijgen ze met dit speelgoed de ruimte om bepaalde emoties uit te drukken maar ook om bepaalde scenario's na te spelen.

Waarom rollenspel?

Rollenspel speelgoed draagt bij aan het bevorderen van het inbeeldingsvermogen en de creativiteit van jonge kinderen. Kinderen vinden het heerlijk om hun fantasie in een rollenspel te gebruiken en te doen alsof ze iemand of iets anders zijn.

Wat leren kinderen van een rollenspel?

Rollenspel levert een grote bijdrage aan de ontwikkeling van jonge kinderen. Spelenderwijs leren via een rollenspel zorgt voor de ontwikkeling van het denken, inbeelden, doen alsof, plannen, afvragen, twijfelen, herinneren, raden,  hopen, experimenteren, opnieuw doen en nog veel meer.

Waarom is rollenspel belangrijk?

Rollenspel leert je kind de situaties van het echte leven te begrijpen. Je kind kan ontdekken, onderzoeken en uitproberen. Goed voor het leren van sociale vaardigheden en samenwerken. Je kind leert zich door een rollenspel in anderen te verplaatsen.