Rollend speelgoed voor diverse leeftijden

Voor de kleintjes is alles wat beweegt natuurlijk super interessant. Met rollend speelgoed gaat er namelijk een wereld voor ze open. Het rollende speelgoed is niet alleen heel leuk, het stimuleert de kinderen ook om te bewegen. Kan jouw kindje al een beetje zelfstandig lopen? Dan is de 2 in 1 Loopschildpad het ideale speelgoed waarmee het leren lopen verder kan worden ontwikkelt. Het handvat is afneembaar, waardoor je kindje er ook achteraan kan kruipen. Kortom: voor kinderen rond de 1 t/m 3 jaar is rollend speelgoed een echte musthave.

Van hobbelpaard tot loopwagen

Hop, hop, hop, paardje in galop! Het 2 in 1 Hobbelpaard van VTech is een populair speelgoedvoertuig waarop je kindje zelf kan zitten. Het is in een handomdraai te tansformeren naar een loopwagen, waardoor dit rollende speelgoed eenvoudig met de ontwikkeling van je kindje meegaat. Door op de toetsen te drukken maakt je kindje spelenderwijs kennis met kleuren en dieren door middel van vrolijke zinnetjes, grappige geluides en gezongen liedjes. 

Vragen over het VTech rollende speelgoed?
Ieder kind tussen de 1 en 3 jaar oud ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Het is belangrijk om voertuigspeelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van jouw kind. Het rollende speelgoed van VTech is geschikt voor kinderen tussen de 1 en 3 jaar. Hou er rekening mee dat dit slechts een richtlijn is. Het kan zijn dat jouw kindje al veel eerder of veel langer plezier beleeft aan het rollende speelgoed. Heb je vragen over ons speelgoed? Neem dan gerust contact met ons op of lees de veelgestelde vragen hieronder.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Waar spelen kinderen van 1 tot en met 3 jaar mee?

Kinderen in de leeftijd van 1 tot en met 3 jaar beginnen met lopen of kunnen dit al. Daarnaast bewegen ze graag in deze leeftijdsfase. Het rollende speelgoed van VTech past perfect bij de ontwikkeling op het gebied van motoriek. Een hobbelend paard, een loopschildpad of een speelgoedauto: bij VTech vind je diverse speelgoedvoertuigen die perfect passen bij de leeftijd van 1 tot en met 3 jaar.

Voor welke leeftijd is een hobbelpaard geschikt?

Een hobbelpaard is geschikt voor kinderen van 1 tot en met 3 jaar. Dit is slechts een richtlijn. Het is belangrijk dat je kindje zelfstandig kan zitten, zodat ze veilig gebruik kunnen m aken van het hobbelpaard. Met een hobbelpaard kunnen ze naar voren en achteren schommelen en urenlang speelplezier beleven.