1976

Oprichting van het bedrijf VTech

"Video Technology Limited" In Hong Kong, door Allan Wong en 

Stephen Leung. 

1981

Lancering van "lesson one"

Het allereerste E-learning product

1989

Toetreding speelgoedmarkt

VTech betreedt de speelgoedmarkt en introduceert de "Small Talk", geïnspireerd op telefoons voor volwassenen. 

1992

Oprichting VTech Electronics Europe B.V.

Oprichting VTech Electronics Europe B.V. met het hoofkantoor en de commericiële afdeling voor de Benelux in Kerkrade.

1994

Eerste overwinning Speelgoed van het Jaar

Met de "Talking Super Smart Start" winnen we voor het eerst Speelgoed van het Jaar. Het startschot voor een reeks feestelijke overwinningen.

1995

Verhuizing naar Weert

VTech Electronics Europe B.V. verhuist naar Weert, waar ons kantoor zich nog altijd bevindt.

1998

Introductie elektronisch babyspeelgoed

VTech introduceert als één van de eerste speelgoedmerken in de Benelux elektronisch babyspeelgoed en groeit uiteindelijk uit tot marktleider in dit segment.

2002

Eerste licentieproducten

"Kunnen wij het maken? Nou en of!" Dat meenden we in 2002 vrij letterlijk met onze allereerste licentieproducten van Bob de Bouwer!

2004

V.Smile

Lancering van V.Smile, een spelconsole waarmee je educatieve spelletjes op je TV speelde. Dit speelgoed sleepte meteen een Speelgoed van het Jaar award in de wacht. 
2005

VTech 'oldtimer' Baby Walker

Dit gezellige speelgoed zit al vanaf 2005 in het VTech assortiment en heeft al honderdduizenden baby's geholpen met de eerste stapjes!

2007

Lancering van KidiZoom

 VTech lanceert KidiZoom: de eerste multifunctionele kidsproof camera. In hetzelfde jaar wordt deze camera bekroond tot Speelgoed van het Jaar, in zowel Nederland als België. 

2011

Toet Toet Auto's & storio

Beide productlanceringen zijn bekroond met Speelgoed van het Jaar

Toet Toet Auto's

Een verzameling interactieve voertuigen en speelsets om kilometers aan verhalen te verzinnen. De Garage werd in België bekroond tot Speelgoed van het Jaar. 

Ontdek

Storio

De eerste educatieve multimedia tablet speciaal ontworpen voor kinderen. In Nederland en België uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar!

2012

Online VTech Club

Start online VTech Club. Eerst nog op onze website en later op Facebook en Instagram. 

2014

Lancering Little love

VTech innoveert en investeert in het poppen-segment met de Little Love collectie: een interactieve pop en wandelwagen. De Little Love - Praat met mij Baby wordt in België Speelgoed van het Jaar.

2015

Lancering Vrolijke Vriendjes

De naam zegt het al: Vrolijke Vriendjes zijn maatjes voor het leven. Het Vrolijke Vriendjes - Magisch Speelhuis wordt in Nederland bekroond tot Speelgoed van het Jaar.

2016

Overname Leapfrog

In april 2016 wordt Leapfrog onderdeel van VTech.

2017

Nieuwe innovatie: MagiBook

Nieuwe innovatie MagiBook is direct een succes! Dit interactieve en educatieve systeem brengt boeken tot leven dankzij een magische pen. Met een ruim en gevarieerd assortiment aan educatieve boeken, geschikt voor verschillende leeftijdscategorieën. 

2019

En nog meer innovaties!

VTech verkent nieuwe segmenten met de Gril & Leer Barbecue: voor het ultieme rollenspel en ZoomiZooz: schattige tuimeldiertjes die tot leven komen in de speelsets. Het ZoomiZooz - Klim & Verken Boomhuis wint in Nederland Speelgoed van het Jaar.
2020

Volgens de laatste trends

Ook op gebied van de laatste trends verkent VTech nieuwe segmenten. Vloggen is anno 2020 helemaal hip en happening. Dankzij de KidiZoom Vloggercam kunnen kinderen nu zelf aan de slag gaan en wegwijs worden in de wereld van vloggen. Presenteer het weerbericht of ga op de vlucht voor een dino, met de KidiZoom Vloggercam kan het allemaal! Overigens is de KidiZoom Vloggercam Speelgoed van het Jaar geworden in België!

2021

Lancering Marble Rush

Marble Rush is de nieuwste knikkerbaan sensatie van VTech! Bouw verschillende banen d.m.v. de bijgesloten bouwplannen of laat je fantasie de vrije loop en bouw jouw eigen knikkerbaan. Laat de knikkers naar beneden rollen door middel van trechters en geheime doorgangen en lanceer ze vervolgens weer naar boven. Niet is te gek met Marble Rush!

2022

Grote ontdekkingen beginnen klein

Mijn Interactieve Video Microscoop van VTech vergroot objecten tot wel 200x en zit boordevol BBC video content en afbeeldingen waarmee kids op een leerzaam avontuur kunnen gaan! Wij zijn dan ook supertrots dat deze microscoop is uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar in zowel Nederland als België!

2023

Ontdek de wonderen van ons universum

Ontdek de wonderen van ons universum met de Interactieve Video Telescoop. Deze telescoop zit boordevol educatieve content van NASA. Leer alles over de planeten in ons zonnestelsel, sterrenbeelden, hemellichamen en nog veel meer! Wij mogen dan ook vol trots vermelden dat Mijn Interactieve Video Telescoop is uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar België!