leren kan zo magisch zijn!

magibook v2

Ga op avontuur in de interactieve wereld van de verschillende activiteitenboeken. Gebruik de pen en tik op alles wat je
ziet in het boek! De vrolijke karakters, liedjes, geluiden en muziek begeleiden je tijdens de activiteiten. De verschillende
activiteitenboeken hebben een ruime, gevarieerde en educatieve inhoud, van dagelijkse routine tot een eerste
kennismaking met de wetenschap!
hoe werkt het?

Interactief én educatief

100% interactief! Interactieve, uitdagende spellen nodigen uit tot het oplossen van problemen, rekenen, tellen en veel meer. De interactieve pen reageert op alles wat je op de bladzijden aanraakt. Dit is een leuke manier om boeken te ontdekken en nieuwe kennis te verwerven!

Uitklapbaar handvat

Met uitklapbaar handvat om de console eenvoudig overal mee naartoe te nemen!

Een interactieve bibliotheek

De interactieve bibliotheek die meegroeit met jouw kind! Elk boek bevat 32 geïllustreerde bladzijden, boordevol activiteiten en vele interacties. De verschillende moeilijkheidsniveaus blijven het kind uitdagen terwijl het zich verder ontwikkelt.
meer dan 40 activiteiten en 3000 interacties per boek!

interactieve activiteitenboeken

MagiBook v2 groeit mee met jouw kind en blijft jouw kind uitdagen!

Van 2 tot 5 jaar : laten kinderen op een speelse manier kennismaken met o.a. vormen, kleuren, cijfers, tellen, dieren, emoties en goede manieren!
Van 3 tot 7 jaar : laten kinderen op een speelse manier kennismaken met o.a. de dagen van de week, eerste verkeersregels, vreemde talen, muziekinstrumenten, gereedschappen, energiebronnen, planten en dieren!

 

Vragen over magibook v2 van vtech?

Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor MagiBook is vanaf 2 jaar en ouder. Heb je nog andere vragen over dit interactief leersysteem? Neem dan gerust contact met ons op.