Goede nachtrust met VTech

Met de nachtlampjes en mobielen van VTech kun je je kind ondersteunen bij een goede nachtrust. Met de Schaapjes Lichtmobiel kun je de slaapomgeving van je kind verbeteren en de overgang naar slaap versoepelen door middel van white noise en rustgevende licht- en kleureffecten.

Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je kind zich beter kan ontwikkelen op mentaal en emotioneel gebied. Maar vergeet ook niet dat een goede nachtrust bijdraagt aan de fysieke groei van je kindje. Met de nachtlampjes en mobielen van VTech kun je je kind beter laten (door)slapen. 

Voordelen van nachtlampjes en mobielen

De nachtlampjes en mobielen van VTech zijn geschikt voor baby's, peuters en kleuters en bieden diverse voordelen. 
De voordelen van een nachtlampje zijn onder andere:

• Verzachten de donkere kinderkamer
• Verminderen de angst voor in het donker liggen
• Vormt een oriëntatiepunt in de nacht, er hoeft geen extra lampje aangezet te worden als je in de nacht bij je kind komt kijken

Mobielen hebben de volgende voordelen:

• Werkt geruststellend door de beweging en het zachte geluid
• Helpt bij het ontspannen en inslapen van je baby, peuter of kleuter

Zowel een mobiel als nachtlampje dienen als sfeermaker in de kinderkamer. Ze kunnen ook in combinatie met elkaar worden gebruikt voor een goede slaaproutine en comfortabele slaapomgeving. 

Maak je VTech collectie compleet

In onze VTech Baby lijn zitten allerlei verschillende baby items die perfect aansluiten op de ontwikkelingen van jouw kleintje. Deze lijn bevat niet alleen speelgoed om bijvoorbeeld de motorische vaardigheden te ontwikkelen of woordjes te leren, ook nachtlampjes en mobielen kun je hier vinden. Bekijk de pagina's voor meer inspiratie en maak je collectie compleet.

Vragen over de nachtlampjes en mobielen? 

Ieder kind ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Het is dan ook belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van jouw kind. De nachtlampjes en mobielen van VTech zijn geschikt voor kinderen van 0 tot en met 36 maanden. Dit is slechts een richtlijn, want soms beleven kinderen veel langer plezier eraan. 

Heb je vragen over onze nachtlampjes of mobielen? Neem dan gerust contact met ons op of lees de veelgestelde vragen hieronder.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Waarom een nachtlampje voor mijn kind?

Een nachtlampje helpt je kind om niet meer bang te zijn in het donker. Het zorgt ervoor dat je kind zich veilig en vertrouwt gaat voelen in zijn of haar kinderkamer. Daarnaast geeft het ook wat extra sfeer. Daarmee vormt een nachtlampje de basis voor een goede nachtrust.

Wat is het white noise op de Schaapjes Lichtmobiel?

White noise ofwel witte ruis is een constant en monotoon geluid. Dit is bedoeld om omgevingsgeluiden te maskeren, waardoor een baby makkelijker kan inslapen en doorslapen. Zo kun je eenvoudig de slaapomgeving in de babykamer verbeteren.