Pluchen vriendjes voor baby's tot 12 maanden

In het eerste levensjaar van een baby gebeurt er ontzettend veel op het gebied van ontwikkeling. De zintuigen van de baby ontwikkelen zich snel doordat hij in aanraking komt met verschillende prikkels. Denk daarbij aan diverse materialen, het horen van grappige geluiden of muziek en het zien van verschillende kleuren en vormen. VTech biedt speelgoed dat aansluit bij de ontwikkeling van baby's. De pluchen vriendjes ondersteunen zowel de grove als fijne motoriek en helpen de baby bij de eerste kennismaking met onder andere dieren, vormen, kleuren en cijfers.

Vriendje als knuffel

Een  vriendje van VTech is niet alleen leuk speelgoed, maar kan ook een geweldige knuffel zijn voor baby's. De zachte stof en vriendelijke uitstraling van bijvoorbeeld het 2 in 1 Knuffelhertje bieden comfort en rust. Bovendien kan een vriendje ook dienen als een veilige en vertrouwde metgezel voor de baby, waardoor ze zich geborgen voelen. Het kan daarom een waardevol dagelijks onderdeel zijn en bijdragen aan een gezonde ontwikkeling. 

Breid je VTech collectie uit

Ben je enthousiast over de pluchen vriendjes van VTech? Je ziet de vriendjes terugkomen in onze gehele VTech Baby collectie. Door het speelgoed van je kindje aan te vullen, zorg je voor vele uren speelplezier en kun je de speelervaring nog gevarieerder maken. 

Vragen over onze pluchen vriendjes?

Elke baby ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Het is dan ook belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van jouw baby. De pluchen vriendjes van VTech zijn geschikt voor baby's van 0 tot en met 12 maanden. Dit is slechts een richtlijn, want soms beleven kinderen veel langer plezier eraan. 

Heb je vragen over onze pluchen vriendjes? Neem dan gerust contact met ons op of lees de veelgestelde vragen hieronder.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Voor welke leeftijd zijn de pluchen vriendjes van VTech geschikt?

De pluchen vriendjes van VTech zijn geschikt voor baby's van 0 tot en met 12 maanden. Het is slechts een richtlijn, het kan zijn dat jouw baby langer plezier beleeft aan zijn of haar vriendje.