Kinder smartwatches van KidiZoom

Met een kinderhorloge van VTech kan je kind de stap leren maken naar echt klokkijken. Ga thuis aan de slag met het leren klokkijken en verwijs naar het kinderhorloge in gesprekjes over de tijd. Leer je kind bijvoorbeeld aan de hand van het VTech kinderhorloge dat hij of zij een half uur televisie mag kijken of dat school om half 9 begint. Op deze manier leer je jouw kind spelenderwijs klokkijken met behulp van de gesproken tijd en 3D klokweergaves. Ook is het mogelijk om het horloge in te stellen op analoge of digitale tijd zodat ze beide vormen van tijd kunnen leren. Maar ook heeft het een alarm hiermee kun je het kind helpen om op tijd thuis te komen wanneer ze buiten aan het spelen zijn. De VTech kinderhorloges zijn geschikt voor meisjes en jongens. Kies voor de coole KidiZoom Smartwatch MAX zwart of voor de toffe KidiZoom Smartwatch MAX donkerroze.

Roze en blauwe smartwatches

De kinder smartwatches van VTech zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren namelijk roze en blauw. Zo kan jouw kind een kleur uitkiezen die hem of haar het meeste aanspreekt. De smartwatch is nog verder te personaliseren doordat kinderen zelf een analoge of digitale klokweergave kunnen kiezen, hoe tof!

Leren klokkijken met een digitaal kinderhorloge

Leren klokkijken is niet altijd even makkelijk voor kinderen. Zodra je kind naar de basisschool gaat, beginnen ze met het ontwikkelen van een globaal tijdsbesef. Dit is belangrijk om uiteindelijk echt te kunnen klokkijken. In ongeveer 5 jaar tijd leert je kind uiteindelijk klokkijken op de basisschool

Groep 1: kennismaken met seizoenen en dagen van de week.
Groep 2: het leren benoemen van dagdelen en tijdaanduidingen (gister, later)
Groep 3: hele en halve uren herkennen en benoemen op de wijzerklok
Groep 4: kwartieren benoemen.
Groep 5: uren, minuten en seconden op zowel de wijzerklok als de digitale klok benoemen. 

Wanneer je kind rond de 8 á 9 jaar oud is kan hij of zij volledig klokkijken. Natuurlijk kun je thuis ook oefenen met je kind om het klokkijken onder de knie te krijgen. Om je kind hierbij te ondersteunen kun je hem of haar vanaf 5 á 6 jarige leeftijd een eigen kinderhorloge van VTech geven.

Vragen over de kinderhorloges van VTech?

Gedurende de kindertijd ontwikkelt ieder kind zich op zijn of haar manier. Het is dan ook belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. Soms kunnen kinderen al klokkijken voor hun 6e levensjaar, terwijl een ander kind langer de tijd nodig heeft. Heb je vragen over de VTech horloges? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen.