Vakantie speelgoed voor onderweg
Op vakantie gaan met kinderen kan soms een uitdaging zijn. Of je nu met de auto of met het vliegtuig gaat, kinderen raken nu eenmaal snel verveelt wanneer ze alleen maar stil mogen zitten. Daarom is een tablet onmisbaar wanneer je met kinderen op vakantie gaat. Dit is het ideale speelgoed voor onderweg. Leer spelenderwijs letters, cijfers en vormen of maak kennis met muziekinstrumenten. Met de Dierenvriendjes Touch Tablet hoeven kinderen zich onderweg niet te vervelen. Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog ander leuk vakantie speelgoed voor onderweg.

 

Vakantie speelgoed voor 
0 tot 12 maanden
Op vakantie met je kleintje? Dat is heerlijk genieten maar ook kom je voor nieuwe uitdagingen te staan! Op vakantie of tijdens de reis heb je niet veel speelgoed nodig want alles is namelijk nieuw voor jouw kleintje, hij zal dan ook veel indrukken moeten verwerken. Neem daarom niet teveel speelgoed mee. Een rammelaar, knuffel of knisperboekje zijn vaak al voldoende. De VTech Baby items zijn speciaal gemaak voor kleintje handjes zodat jouw kleintje het makkelijk vast kan houden. Zo wordt de lange autorit of vliegreis al een stuk behapbaarder.
 
Vakantie speelgoed 
voor 1 tot 3 jaar
Wanneer je kindje tussen de 1 en 3 jaar is zal hij zo zijn eigen wensen hebben en ook graag ''nee'' zeggen. Maar jij wilt natuurlijk ook graag even relaxen tijdens je vakantie. Zorg er daarom voor dat je speelgoed bij je hebt wanneer je in de auto of bij een restaurant zit. Laat je kindje zelf wat speelgoed uitzoeken maar kies zelf ook wat uit zodat je hem kunt verrassen wanneer hij geen geduld meer heeft of je net aansluit in een lange file. Een nieuw kleinigheidje cadeau geven is natuurlijk ook erg leuk! Ter inspiratie hebben wij speelgoed voor op vakantie of onderweg dat hier perfect bij aansluit op en rijtje gezet voor kinderen van 1 tot en met 3 jaar.
 
Speelgoed voor op vakantie voor 3 tot 6 jaar
Het is vakantie dus we hebben het natuurlijk nu liever niet over school. Maar tussen de 3 en 6 jaar leren kinderen volop, waarbij het alfabet, rekensommen, vormen en kleuren om de hoek komen kijken. Ondanks dat het vakantie is kunnen kinderen wél op een leuke manier kennismaken met deze vaardigheden, dat kan perfect met speelgoed van VTech! Ter inspiratie hebben wij het leukste vakantie speelgoed voor op vakantie of onderweg op een rijtje gezet voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar. 
 
Leuk speelgoed voor tijdens de vakantie (vanaf 6 jaar)
Kinderen vanaf 6 jaar worden graag uitgedaagd en zijn vooral geïnteresseerd in gadgets. De gadgets van VTech zijn ideaal om mee te nemen op vakantie. Tijdens de vakantie of onderweg kan jouw kind zijn ei kwijt in het maken van foto's, video's of vlogs. Het is fantastisch wanneer ze zelf vast kunnen leggen wat ze allemaal hebben gezien en wat ze hebben meegemaakt. Hieronder vind je een overzicht van het leukste speelgoed voor op vakantie voor een 6-jarige of ouder. 
 
Vragen over het vakantie speelgoed van vtech?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het altijd belangrijk om speelgoed voor op vakantie mee te nemen dat aanlsuit op de ontwikkeling van je kind. Heb je vragen over het vakantie speelgoed? Neem dan gerust contact met ons op of lees onze meest gestelde vragen over vakantie speelgoed hieronder.

 

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat voor speelgoed neem je mee op vakantie?

Bij VTech vind je divers vakantie speelgoed vanaf 0 tot 12 maanden. Ook voor kinderen van 1 t/m 6 jaar en ouder hebben we bij VTech leuk vakantie speelgoed. Denk bijvoorbeeld aan rammelaars, boekjes, autootjes, poppen, kindercamera's, kindertablets en kinderhorloges. Kijk op onze website en ontdek welk speelgoed met jullie mee op vakantie kan gaan.

Welk speelgoed in de auto?

Speelgoed in de auto meenemen in natuurlijk handig om de kinderen onderweg te vermaken en op hun beurt rustig te houden voor een veilige rit. Zorg er wel voor dat het speelgoed niet voor teveel lawaai of afleiding zorgt. Voor de allerkleinsten is het ook van belang dat het speelgoed vastzit en niet op de grond kan vallen. Onderweg heb je je handen natuurlijk vol aan autorijden. 

Welk speelgoed mee in het vliegtuig?

Speelgoed in het vliegtuig meenemen is toegestaan maar moet natuurlijk wel in je handbagage passen. Een VTech kindertablet is natuurlijk ideaal om mee te nemen.

Hoe baby vermaken in de auto?

Om een baby te vermaken in de auto heb je niet veel speelgoed nodig. Een leuk VTech Dierenvriendje is vaak al voldoende voor urenlang speelplezier. Zo kun jij je weer rustig op de weg concentreren en zorgeloos de bestemming bereiken.

Hoe vermaak je een kind in de auto?

Heb je een lange autorit voor de boeg om de vakantiebestemming te bereiken? Dan is het handig als je zorgt voor optimaal vermaak in de auto. Om verveling te voorkomen is een kindertablet de ideale oplossing. Hierop kunnen ze korte filmpjes kijken maar ook muziek luisteren of tekenen. Zo kan je kind zich uren vermaken en voor je het weet zijn jullie op plaats van bestemming.