Vakantie speelgoed voor onderweg
Op vakantie gaan met kinderen kan soms een uitdaging zijn. Of je nu met de auto of met het vliegtuig gaat, kinderen raken nu eenmaal snel verveelt wanneer ze alleen maar stil mogen zitten. Daarom is een tablet onmisbaar wanneer je met kinderen op vakantie gaat. Dit is het ideale speelgoed voor onderweg. Leer spelenderwijs letters, cijfers en vormen of maak kennis met muziekinstrumenten. Met de Dierenvriendjes Touch Tablet hoeven kinderen zich onderweg niet te vervelen. Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog ander leuk vakantie speelgoed voor onderweg.

 

Vakantie speelgoed voor de allerkleinsten (0-12 maanden)
Op zoek naar vakantie speelgoed voor je baby? De leuke Dierenvriendjes van VTech Baby zijn niet alleen zacht van structuur, maar ook van kleur. Zo wordt de lange autorit of vliegreis een stuk behapbaarder. Welk dierenvriendje je voor jouw baby meeneemt maakt niet zo heel veel uit. Het is wel belangrijk dat het binnen handbereik van de kleine blijft zodat het zelf gepakt kan worden. We raden wel aan om het speelgoed vast te maken aan de maxi cosi of het autostoeltje zodat het niet kan vallen.

 

Vakantie speelgoed voor 1 tot 3 jaar
Tussen de 1 en 3 jaar is de ontwikkeling van jouw kleintje in volle gang. In deze periode vindt de ontwikkeling van baby naar peuter plaats. Ook tijdens de vakantie is het belangrijk deze ontwikkeling te blijven ondersteunen. In deze leeftijd is het belangrijk dat kinderen hun fijne motoriek kunnen ontwikkelen en creativiteit de vrije loop laten gaan. Ter inspiratie hebben wij speelgoed voor op vakantie of onderweg dat hier perfect bij aansluit op een rijtje gezet voor kinderen van 1 tot en met 3 jaar. 

 

Speelgoed voor op vakantie voor 3 tot 6 jaar
Het alfabet, rekensommen, vormen en kleuren: het is vakantietijd dus we hebben het in deze periode natuurlijk liever niet over school. Wel zijn dit dingen die in deze fase van ontwikkeling op je kind afkomen. Vakantie speelgoed dat perfect aansluit op het ontwikkelen en ondersteunen van deze vaardigheden is natuurlijk altijd een leuke verrassing. Ter inspiratie hebben wij het leukste vakantie speelgoed voor op vakantie of onderweg op een rijtje gezet voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar.

 

Leuk speelgoed voor tijdens de vakantie (vanaf 6 jaar)
Ook voor kinderen vanaf 6 jaar hebben we het leukste vakantie speelgoed. in deze leeftijdscategorie zijn de kinderen vooral geïnteresseerd in gadgets. Tijdens de vakantie is het moment om je kind zich te laten ontpoppen tot heuse fotograaf. Met de KidiZoom camera's kunnen ze zich volledig uitleven. Niet alleen maak je hiermee de coolste foto's, ook een video is in een handomdraai gemaakt. Heeft jouw kind meer interesse in muziek? Kijk dan naar onze VTech KidiMusic gadgets. Hiermee kunnen ze meezingen op de muziek, maar ook hun eigen creaties maken en opnemen. Zo kunnen ze zich tijdens de vakantie ontwikkelen tot heuse dj. Hieronder vind je een overzicht van het leukste speelgoed voor op vakantie voor een 6 jarige. 

 

Vragen over het vakantie speelgoed van vtech?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het altijd belangrijk om speelgoed voor op vakantie mee te nemen dat aanlsuit op de ontwikkeling van je kind. Heb je vragen over het vakantie speelgoed? Neem dan gerust contact met ons op of lees onze meest gestelde vragen over vakantie speelgoed hieronder.

 

MEEST GESTELDE VRAGEN
Wat voor speelgoed neem je mee op vakantie?

Bij VTech vind je divers vakantie speelgoed vanaf 0 tot 12 maanden. Ook voor kinderen van 1 t/m 6 jaar en ouder hebben we bij VTech leuk vakantie speelgoed. Denk bijvoorbeeld aan rammelaars, boekjes, autootjes, poppen, kindercamera's, kindertablets en kinderhorloges. Kijk op onze website en ontdek welk speelgoed met jullie mee op vakantie kan gaan.

Welk speelgoed in de auto?

Speelgoed in de auto meenemen in natuurlijk handig om de kinderen onderweg te vermaken en op hun beurt rustig te houden voor een veilige rit. Zorg er wel voor dat het speelgoed niet voor teveel lawaai of afleiding zorgt. Voor de allerkleinsten is het ook van belang dat het speelgoed vastzit en niet op de grond kan vallen. Onderweg heb je je handen natuurlijk vol aan autorijden. 

Welk speelgoed mee in het vliegtuig?

Speelgoed in het vliegtuig meenemen is toegestaan maar moet natuurlijk wel in je handbagage passen. Een VTech Kindertablet is natuurlijk ideaal om mee te nemen.

Hoe baby vermaken in de auto?

Om een baby te vermaken in de auto heb je niet veel speelgoed nodig. Een leuk VTech Dierenvriendje is vaak al voldoende voor urenlang speelplezier. Zo kun jij je weer rustig op de weg concentreren en zorgeloos de bestemming bereiken.

Hoe vermaak je een kind in de auto?

Heb je een lange autorit voor de boeg om de vakantiebestemming te bereiken? Dan is het handig als je zorgt voor optimaal vermaak in de auto. Om verveling te voorkomen is een kindertablet de ideale oplossing. Hierop kunnen ze korte filmpjes kijken maar ook muziek luisteren of tekenen. Zo kan je kind zich uren vermaken en voor je het weet zijn jullie op plaats van bestemming.