Welk speelgoed voor kinderen van 1 tot en met 3 jaar? 

Tussen de 1 en 3 jaar ontwikkelt een kind zich via allerlei niveaus van baby naar kleuter. Om deze ontwikkeling te ondersteunen biedt VTech educatief speelgoed aan om kennis te maken met woordjes, vormen, dieren en kleuren door middel van vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes. Zij kunnen zich hierdoo zelf vermaken en het is ook nog eens goed voor de persoonlijke ontwikkeling. Speelgoed draagt namelijk bij aan de fysieke, sociale, emotionele en cognitieve vaardigheden van het kind. Ook kunnen kinderen een rijke fantasie ontwikkelen door met het kinderspeelgoed van VTech te spelen. Kies daarom educatief speelgoed uit dat past bij de leeftijd van je kind, om zo optimaal de ontwikkeling van je kindje te stimuleren. 

Dierenvriendjes Liedjesboek

Het Dierenvriendjes Liedjesboek helpt jouw kleintje met het ontdekken van het dierenrijk. Met de beweegbare figuurtjes op de baldzijde leert jouw kleintje de fijne motoriek te ontwikkelen. Verder helpen de kleurrijke illustraties in het boek bij de visuele ontwikkeling van je kind. Met het Dierenvriendjes Liedjesboek leer je samen op een interactieve manier zes bekende kinderliedjes zingen. Druk op de pianotoetsen en ontdek kleuren en verschillende muziekinstrumenten. Kortom, volop speel- en leerplezier met het duurzame Dierenvriendjes Liedjesboek van VTech. 

Vragen over het VTech speelgoed?

In de eerste levensjaren ontwikkelt ieder kind zich op zijn of haar eigen manier. Het is dan ook belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van jouw kind. Dit VTech speelgoed is geschikt voor kinderen van 1 tot en met 3 jaar. Heb je vragen over het VTech speelgoed? Neem dan gerust contact met ons op of lees de meest gestelde vragen over het speelgoed hieronder. 

MEEST GESTELDE VRAGEN

Waar speelt een kind van 1 jaar mee?

Een kind van 1 jaar is geen echte baby meer, maar leert nog volop nieuwe vaardigheden in korte tijd. Op dit moment heeft het kind behoefte aan bijpassend uitdagend speelgoed. Denk bijvoorbeeld aan loopwagens, trekdieren, vormentrommels en vrolijke knuffeldieren.

Waar speelt een kind van 3 jaar mee?

Een kind van 3 jaar kan over het algemeen: goed lopen, al redelijk praten, fietsen en op een driewieler en tekenen, kleuren en/of verven. Leuk speelgoed dat hierbij past is onder andere: een tablet, Mijn Eerste 100 Woordjes boekjes, speelgoed om muziek mee te maken, educatief speelgoed en dieren speelgoed.

Wat is een leuk cadeau voor een 1 jarige?

Het kopen van een cadeau voor een kind van 1 jaar kan soms best lastig zijn. Daarom helpt VTech je een handje. Een aantal leuke cadeau ideeën voor een kind van 1 jaar zijn: loopwagens, trekdieren, vormentrommels en vrolijke knuffeldieren.

Waar speelt een kind van 2 jaar mee?

Een kind van 2 jaar is zich nog volop aan het ontwikkelen. Leuk speelgoed dat hierbij past is onder andere: een speels boekje, speelgoed met muziek, puzzels en vormentrommels.