Welk speelgoed voor kinderen van 5 jaar?

Kinderen van 5 jaar weten vaak precies wat ze willen! VTech ontwerpt daarom leuk, creatief en educatief speelgoed dat voldoet aan hun wensen en behoeften. Op school krijgen kleuters (kinderen van 5 jaar) veel opdrachten en taken die zij uit moeten voeren. Laat ze thuis daarom ook veel vrij spelen en regelmatig zelf hun speelgoed uitkiezen. Daarmee stimuleer j hun fantasie en creativiteit. 

KidiZoom Duo DX

Zoveel fotopret met de KidiZoom Duo DX. Maak coole selfies met de ingebouwde 2 megapixel camera aan de achterkant. Bewerk foto's met coole filters en effecten en maak te gekke video's met grappige, interactieve gezichtsfilters. Luister overal naar je favoriete muziek via de ingebouwde luidspreker of met de bijgesloten koptelefoon. Neem je stem op en kies uit verschillende stemvervormers. Nog nooit was fotograferen zo leuk! Kortom, volop speel- en leerplezier met de duurzame KidiZoom Duo DX van VTech. 

Vragen over het VTech speelgoed?

Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het altijd belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. Dit VTech speelgoed is geschikt voor kinderen van 5 jaar. Heb je vragen over het VTech speelgoed? Neem dan gerust contact met ons op of lees de meest gestelde vragen over het speelgoed hieronder.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat vinden jongetjes van 5 leuk?

Een passend cadeau uitzoeken voor een jongetje van 5 kan een hele uitdaging zijn. Daarom willen wij je daarbij een handje helpen. Leuke cadeau ideeën zijn: een kindercamera, een puzzel, educatief speelgoed, speelgoed autootjes en spelletjes.

Wat is leuk kinderspeelgoed?

Speelgoed dat leuk is voor een kind van 5 jaar is onder andere: een bouwpakket, educatief speelgoed, spelletjes, creatief en knutsel speelgoed, speelsets, voertuigen en poppenhuizen.

Voor welke leeftijd is de KidiZoom Duo DX geschikt?

Iedere camera is aantrekkelijk vormgegeven en voorzien van een eenvoudige besturing. Hierdoor kunnen vrijwel alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar goed overweg met de camera.

Welk speelgoed meisje 5 jaar?

Leuk speelgoed voor een meisje van 5 jaar is onder andere: een kindercamera, prinsessen speelgoed, een puzzel, een knuffelpop, een Disney auto, een babypop of de Zoef Zoef Dieren.