Waarom wetenschap speelgoed?
Kinderen zijn leergierig en willen graag ontdekken hoe dingen werken. Je kunt ze op een goede manier stimuleren door interessant wetenschap speelgoed voor ze te kopen waarmee ze in een veilige omgeving kunnen experimenteren. Wil je leuk wetenschap speelgoed als cadeau voor je kind kopen? Dan kun je het best op deze pagina verder kijken. Hier staat het volledige aanbod wetenschap speelgoed speciaal voor jouw kind. Voor een origineel cadeau dat niet alleen leuk maar ook leerzaam is bestel je wetenschappelijk speelgoed bij VTech. 


Mijn Interactieve Video Microscoop van VTech

Maak kennis met een hele nieuwe, microscopisch kleine wereld! Plaats de negen dubbelzijdige Smart Slides in de microscoop om educatieve content, interessante weetjes, afbeeldingen en video's van de BBC te ontdekken. Speel 4 unieke microscoop-spellen waarbij je micro-organismen voedt, beschermt en geneest of test je kennis tijdens een uitdagende quiz! Bekijk zelf verzamelde objecten, maak er foto's van en sla ze op in de digitale gallerij. Kortom, volop speel- en leerplezier met Mijn Interactieve Video Microscoop van VTech. 


Vragen over het VTech speelgoed?

Ieder kind ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Het is dan ook belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van jouw kind. Dit VTech speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Heb je vragen over het VTech spelgoed? Neem dan gerust contact met ons op of lees de veelgestelde vragen over het speelgoed hieronder.

MEEST GESTELDE VRAGEN
Welke leeftijd wetenschap speelgoed?

Het wetenschap speelgoed van VTech is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Op deze leeftijd begrijpen ze goed hoe ze het speelgoed zelfstandig kunnen gebruiken. Voor kinderen jonger dan 6 jaar is dit speelgoed waarschijnlijk nog te complex.

Welk wetenschap speelgoed heeft VTech?

VTech heeft op dit moment Mijn Interactieve Video Microscoop. Maar het assortiment gaat zich het komende jaar verder uitbreiden met nog meer wetenschap speelgoed.

Waarom wetenschap speelgoed?

Het experimenteren met wetenschap speelgoed stimuleert de nieuwsgierigheid van een kind op een leuke en uitdagende manier. Met dit wetenschap speelgoed is het mogelijk voor een kind om talloze nieuwe dingen te leren.

Waarom is wetenschap speelgoed belangrijk?

Het ontdekken en spelen met wetenschap speelgoed stimuleert de nieuwsgierigheid van een kind op een plezierige en uitdagende manier. Verder leert het kind aan de hand van dit type speelgoed talloze nieuwe dingen met betrekking tot de wetenschappelijke wereld.