Steel de show met KidiMusic producten
Met de KidiMusic producten van VTech steelt jouw kind pas echt de show! Bijna ieder kind houdt van dansen en zingen! Dit kan natuurlijk ten alle tijdens, maar het is nog leuker als je hiervoor een bijpassende kindermicrofoon hebt of een heuse dj mix set. Hiermee kun je iedereen in je omgeving laten zien wat jij in je mars hebt. Wanneer ga jij jouw eerste show geven?

Kindermicrofoons op statief
Met deze kindermicrofoon op statief kan jouw kleine ster voor een geweldig concert zorgen in de huiskamer. Zet de discolamp aan en laat je kindje meezingen met de 6 ingebouwde liedjes. Extra leuk is dat je de kindermicrofoon ook kunt aansluiten op een externe muziekspeler. Door middel van de 'Muziek-Magie' toets kun je de stem van het liedjes zachter maken, waardoor je kind mee kan zingen op de karaoke muziek en zijn of haar eigen stem kan opnemen. Dit maakt de microfoon natuurlijk extra leuk voor kinderen. Je kind kan de microfoon met statief eenvoudig overal mee naartoe nemen.

DJ set voor kinderen
Droom jij ervan om dj te worden? Met de dj set voor kinderen van VTech kun je deze droom werkelijkheid laten worden. Met deze superstoere draaitafel kun je eenvoudig muziek maken en opnemen. Zet de discolamp aan en steel de show als dj op je eigen kinderfeestje. Met de ingebouwde microfoon kun je ook nog eens je eigen soundtrack opnemen. De draaitafel is voorzien van een verlicht launchpad met meer dan 2.000 combinaties! Verder is de Kidi DJ MIX voorzien van 15 ingebouwde nummers in 7 muziekstijlen. Kortom: met deze dj set voor kinderen kun je alle kanten op.

Vragen over de kindermicrofoons of het audio apparatuur?
Ieder kind ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Het is dan ook belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor de kindermicrofoons en het audio apparatuur is vanaf 6 jaar. Heb je nog andere vragen over deze leuke kindermicrofoons of het audio apparatuur? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen.