Divers assortiment elektronische junior gadgets

Het assortiment elektronische junior gadgets is zeer divers en bestaat uit producten waaronder: een smartwatch, Globe, walkie talkie, maar ook camera's, wekkers, dagboeken en nog veel meer. Zo is er altijd een gadget die past bij jouw zoon of dochter. Op deze leeftijd zijn ze erg specifiek in hun wensen en behoeften. VTech heeft daarop ingespeeld door het aanbod elektronische gadgets zo divers mogelijk te maken en mee te gaan met de huidige speelgoed trends. 


Leuk en leerzaam

Je hoeft je nooit meer te vervelen met de junior gadgets van VTech. Op de KidiCom Advance 3.0 is het mogelijk om een groot aantal educatieve spelletjes te spelen of maak tekeningen, foto's en video's. Of wil je toch liever een smartwatch? Hierop kun je leuke selfies en video's maken of een coole game spelen. Kinderen leren op deze manier al op vroege leeftijd om te gaan met elektrische voorwerpen en gadgets. Hierdoor ontwikkelen ze al vroeg hun eerste computervaardigheden. 


Vragen over de VTech junior gadgets?

Kinderen vanaf 6 jaar weten al heel goed wat ze wel of niet willen. Hou daar rekening mee met het aanbieden van speelgoed. De VTech junior gadgets sluiten perfect aan op de ontwikkeling van kinderen vanaf 6 jaar. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier, daarom kunnen de junior gadgets soms ook al geschikt zijn voor kinderen jonger dan 6 jaar. Heb je vragen over de VTech junior gadgets? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen.