Interactief en educatief

Een interactief en educatief systeem dat met je meegroeit en je blijft uitdagen? VTech helpt je een handje met een divers aanbod van educatieve tablets en consoles. Tussen de 3 en 6 jaar ontwikkelt een kind vele vaardigheden: motorische vaardigheden, taal, cijfers en natuurlijk ontdekt het de wereld om zich heen. VTech ondersteunt hierin door het ontwikkelen van innovatief en educatief speelgoed. 


Activiteitenboekjes

VTech heeft een compleet, interactief en educatief systeem dat aansluit op de ontwikkeling van je kind en levert een bijdrage aan de eerste voorbereiding op school. Ga op avontuur in de interactieve wereld van verschillende activiteitenboekjes. Gebruik de magische pen en tik op alles wat je ziet op de bladzijden van de activiteitenboekjes! De vrolijke karakters, liedjes, geluiden en muziek begeleiden je tijdens de activiteiten. Kinderen ontdekken de activiteitenboekjes op een speelse manier en maken kennis met cijfers, dieren, vormen, kleuren en nog veel meer! De boeken hebben een ruime, gevarieerde en educatieve inhoud, van dagelijkse routine tot een eerste kennismaking met de wetenschap!


Vragen over de VTech tablets en consoles? 

In de eerste levensjaren ontwikkelt ieder kind zich op zijn of haar eigen manier. Het is dan ook belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van jouw kind. De VTech tablets en consoles zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Heb je vragen over de VTech tablets en consoles? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen.