Wat voor speelgoed voor kinderen van 3 t/m 6 jaar?

Voor kinderen van 3 t/m 6 jaar kun je alweer iets specifieker speelgoed aanschaffen dan voor jongere peuters. Ze weten inmiddels zelf wat ze leuk vinden en hebben een lichte voorkeur voor specifiekere soorten speelgoed. Daarbij zijn de kleinere onderdelen van het speelgoed ook geen probleem meer, omdat kinderen op deze leeftijd meer begrijpen en onderzoeken. Ben je benieuwd geworden naar het speelgoed voor kinderen van 3 t/m 6 jaar? Neem dan vooral een kijkje op deze pagina. Per product staat een uitgebreide beschrijving van het speelgoed en de hierbij behorende ontwikkelingsaspecten. 


Little Love - Mijn Knuffelpop

Deze knuffelpoppen zijn geschikt voor kinderen van 3, 4, 5 of 6 jaar. De vrolijke reacties van de knuffelpop prikkelen de fantasie en moedigen het interactief spelen aan. Knuffel met de pop en plaats de fopspeen in haar mond om haar gerust te stellen. Ze vertelt je waar ze dol op is en neemt je mee op avontuur. Druk op de knipperende hart-toetsom vrolijke reacties en gezongen liedjes te activeren. Zo leer je samen met de Little Love knuffelpoppen liedjes zingn en woordjes uitspreken. 


Vragen over het VTech speelgoed?

In de eerste levensjaren ontwikkelt ieder kind zich op zijn of haar eigen manier. Het is dan ook belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van jouw kind. Dit VTech speelgoed is geschiktvoor kinderen vanaf 3 jaar. Heb je vragen over het VTech speelgoed? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen.