rover velociraptor & troy T-rex

tijd voor actie!
Deze dino's zijn ongeveer 14 cm hoog en zijn eenvoudige om te bouwen van dino naar een supercoole raceauto. Druk op de actie-toets om de 2 kleurige lichtprojectie te activeren en superstoere zinnen en realistische geluidseffecten te horen. 

blaze t-rex & tracks triceratops

Tijd om te vlammen!
Deze indrukwekkende dino's met een hoogte van 7,5 cm transformeren in stoere voertuigen om mee te racen. Druk op de actie-toets om de coole lichtprojectie te activeren. Luister naar meer dan 30 stoere geluiden en zinnen die zorgen voor volop speel- en leerplezier! 

SWITCH & GO DINOS

SUPERSTOER SPEELPLEZIER!
Verzamel ze allemaal: Lonn Pteranodon, Scott Spinosaurus, Roxx Triceratops & Jaxx T-Rex. Ze zijn in slechts een paar stappen om te bouwen van een dinosaurus naar een voertuig, waarbij rekening is gehouden met kleine handjes. Ga op een prehistorisch avontuur en leer verschillende weetjes over de dino's!

 

vragen over switch & go dinos?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor de Switch & Go Dinos is vanaf 4 jaar en ouder. Heb je nog andere vragen over deze toffe transformer dino's? Neem dan gerust contact met ons op.