NIEUW: SWITCH & GO DINO'S SURPRISE

WACHT NIET LANGER EN OPEN 
HET EI, WELKE DINO HEB JIJ?

Elk verrassingsei bevat een nieuwe dino die je zelf in elkaar zet. Er zijn maar liefst 8 verschillende eieren die je kunt verzamelen, er zijn namelijk 4 verschillende dino's in 2 kleuren. Elke dinosaurus kan, net zoals de rest van onze Switch & Go Dino's, omgebouwd worden naar een voertuig. Zo kun je niet alleen samen op een dinotastisch avontuur gaan maar ook tegen elkaar racen! 

Ben jij een grote dino-fan? Doe dan mee met onze win-actie en maak kans op één van de 30 Switch & Go Dino's verrassingspakketten! Klik op de link hieronder om mee te doen!

 

Switch & go dino's

zet je schrap, daar gaan we!
Met Switch & Go Dino's kunnen kinderen hun verbeelding laten gaan en ontdekken hoe leuk de prehistorie kan zijn. Dus als je op zoek bent naar leuk en educatief speelgoed voor je kind, dan is Switch & Go Dino's een geweldige keuze. Kijk snel hieronder hoe je jouw collectie compleet kunt maken en zie welke dinosaurussen er allemaal beschikbaar zijn.

 

vragen over switch & go dino's?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Het is daarom belangrijk dat je altijd speelgoed aanbiedt dat past bij de ontwikkeling van je kind. De Switch & Go Dino's zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder. 

Heb je nog vragen over deze toffe dinosaurussen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

MEEST GESTELDE VRAGEN
Welke Switch & Go Dino's zijn er allemaal?

Er zijn verschillende Switch & Go Dino's die je kunt verzamelen, elk met hun eigen specifieke eigenschappen en kenmerken. Zo bestaat Switch & Go Dino's Suprise uit een T-Rex,Velociraptor, Triceratops en Pteranodon. Elke surprise dinosaurus is beschikbaar in twee verschillende kleuren. Daarnaast heeft VTech nog 7 andere dino's, verzamel ze allemaal en maak je collectie compleet!

Vanaf welke leeftijd zijn Switch & Dino's geschikt?

Het Switch & Go Dino's-speelgoed van VTech is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, hoewel kinderen die bijna 4 jaar oud zijn ook geïnteresseerd kunnen zijn. Het is daarom slechts een indicatie.

Waar kan ik Switch & Go Dino's kopen?

Er zijn diverse (online) winkels waar je de Switch & Go Dino's kunt aanschaffen. Je kunt per dino eenvoudig bekijken waar je ze kunt kopen. Breng een (online) bezoek aan één van de winkels en laat je verrassen door de Switch & Go Dino's.