NIEUW: SWITCH & GO DINO'S SURPRISE

WACHT NIET LANGER EN OPEN 
HET EI, WELKE DINO HEB JIJ?

In ieder ei zit een dino verstopt die je zelf moet bouwen. Er zijn maarliefst 8 verschillende eieren die je kunt sparen, er zijn namelijk 4 verschillende dino's in 2 kleuren. Deze dino kan, net zoals de rest van onze Switch & Go Dino's, omgebouwd worden naar een voertuig. Zo kun je niet alleen samen op een prehistorisch avontuur gaan maar ook tegen elkaar racen! 

nieuw: Vinz Velociraptor

zet je schrap, daar gaan we!
Maak je klaar voor actie! Switch Vinz de Velociraptor eenvoudig naar een superstoere auto. Lanceer één van de vier (inbegrepen) projectielen, druk op de actie-toets om stoere reacties te horen en zie de coole animaties op het lcd-scherm. 

rover velociraptor, troy T-rex, Blaze T-rex & tracks triceratops

tijd voor vlammen en actie!
Deze dino's zijn eenvoudig om te bouwen naar een supercoole raceauto. Druk op de actie-toets om een lichtprojectie te activeren en superstoere zinnen en realistische geluidseffecten te horen. Blaze en Tracks zijn ongeveer 7,5 cm hoog en Rover en Troy zijn ongeveer 14 cm hoog en beschikken over een lcd-scherm.

SWITCH & GO DINO'S

SUPERSTOER SPEELPLEZIER!
Verzamel ze allemaal: Scott Spinosaurus & Jaxx T-Rex. Ze zijn in slechts een paar stappen om te bouwen van een dinosaurus naar een voertuig, waarbij rekening is gehouden met kleine handjes. Ga op een prehistorisch avontuur en leer verschillende weetjes over de dino's!

 

vragen over switch & go dino's?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor de Switch & Go Dino's is vanaf 4 jaar en ouder. Heb je nog andere vragen over deze toffe transformer dino's? Neem dan gerust contact met ons op.