Babyspeelgoed assortiment

Tussen de geboorte en de eerste verjaardag gebeurt er heel veel in de ontwikkeling van een baby. In één jaar ontwikkelt een baby al zijn zintuigen: hij komt met verschillende materialen in aanraking, hoort vrolijke muziek of geluiden, ziet verschillende kleuren enzovoorts. VTech ondersteunt jouw baby door het leukste (duurzame) speelgoed aan te bieden voor alle fasen van ontwikkeling: van grove en fijne motoriek tot een eerste kennismaking met dieren, kleuren en cijfers.

Babyspeelgoed tot 3 maanden

Na 3 maanden wordt een baby bewust van zijn zintuigen. Zo zijn ze zich ervan bewust dat ze dingen kunnen zien, voelen en horen. Ook zal de baby steeds meer ontdekken dat hij al veel zelf kan. Hij kan bijvoorbeeld voelen hoe hij een speeltje kan pakken en ermee zwaaien. Ook maakt muziek steeds meer indruk op een baby. Bij speelgoed tot 3 maanden kun je denken aan dingen waarmee ze kunnen rammelen, zwaaien of rollen. Bekijk bijvoorbeeld eens de Dierenvriendjes Rammelaar - Vos of het Bijtring Nijlpaardje. Bij baby's van 0 tot 3 maanden is speelgoed met felle kleuren en sterke contrasten het meest favoriet.

Babyspeelgoed baby 6 maanden

In de periode van 3 tot 6 maanden leert de baby zijn vingertjes meer te bewegen, een vuistje te maken en handjes te openen. Om dit grijpreflex verder te ontwikkelen kan een baby speelgoed gebruiken ter ondersteuning. Enkele voorbeelden van babyspeelgoed dat geschikt is in ontwikkelingsfase van 3 tot 6 maanden is: Puppy Rammelaar, Mijn Knuffelaapje of Mijn Koala Rammelaar. 

Babyspeelgoed baby 6 tot 12 maanden

In de periode van 6 maanden tot 1 jaar gaat de ontwikkeling van de baby op motorisch gebied erg snel. Zo zal de baby rond 6 tot 7 maanden steeds beter zijn in het grijpen naar speelgoed. Ook kunnen ze zichzelf steeds beter omrollen. Een baby de op zijn rug ligt, vind het vaak leuk om met zijn voetjes te spelen. Ook zijn ze steeds beter in staat om hun evenwicht te bewaren in een zittende positie. In de periode van 6 maanden tot 1 jaar leren de meeste baby's tijgeren, kruipen, zitten, staan en soms zelfs al lopen. VTech heeft divers speelgoed dat perfect aansluit op de ontwikkeling van je baby. Leuk babyspeelgoed tot 1 jaar is bijvoorbeeld de Toet Toet Politieauto, Dierenvriendjes Speelmat of de Baby Walker roze. 

Vragen over VTech babyspeelgoed?

Iedere baby is anders en ontwikkelt zich dan ook op haar of zijn eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van de baby. De adviesleeftijden van het VTech babyspeelgoed zijn slechts een indicatie. Heb je vragen over ons babyspeelgoed? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen