Waarom een interactieve speelmat?

Een interactieve speelmat van VTech ondersteunt de ontwikkeling van een baby van 0 tot 12 maanden. Door de baby te laten spelen met de interactieve speelmat en deze zelf te laten ontdekken stimuleer je de creativiteit en motoriek. Het interactieve aspect van de speelmat van VTech draagt daar ook aan bij. De zintuigen van jouw baby worden niet alleen door de diverse geluidjes, maar ook door de vrolijke kleuren, vormen en patronen gestimuleerd. De interactieve speelmat met muzek is geschikt voor baby's tot en met 12 maanden. Uiteraard is het ook afhankelijk van hoe snel jouw baby zich ontwikkelt. 

Speelmat: fijne plek om te spelen

Een speelmat is voor baby's een fijne plek om op te spelen. Het is heerlijk zacht en vormt een geborgen plek. De speelmat kun je eenvoudig in de woonkamer neerleggen of op een andere plek in of buitenshuis. Op de speelmat met muziek kan je baby zorgeloos op de grond spelen. 

Vragen over de interactieve speelmatten van VTech?

In de eerste 12 maanden ontwikkelt een baby zich razendsnel, maar op zijn of haar eigen manier. Het is dan ook belangrijk om tijdens deze maanden speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je baby. De interactieve speelmatten van VTech zijn geschikt voor baby's van 0 tot en met 12 maanden. Heb je vragen over de interactieve speelmatten met muziek van VTech? Neem dan gerust contact met ons op of lees de meest gestelde vragen over de speelmatten voor baby's hieronder. 

MEEST GESTELDE VRAGEN

Welke leeftijd speelkleed baby?

Het VTech speelkleed voor baby's is geschikt voor 0 tot en met 24 maanden. Er valt steeds meer te ontdekken aan het speelkleed. Niet alleen is het speelkleed van VTech voorzien van vrolijke kleuren, ook van spannende vormen en gezellige geluiden. Hierdoor blijft het speelkleed gedurende de ontwikkeling van jouw baby steeds opnieuw interessant. Elke dag opnieuw valt er weer wat te ontdekken aan het speelkleed. Daarom is het geschikt voor baby's tot 24 maanden.

Wat is een goede speelmat?

Een goede speelmat is er een die jouw baby voldoende kan uitdagen en ondersteunt bij zijn of haar ontwikkeling. De VTech speelmat is voorzien van vrolijke kleuren, diverse soorten vormen en gezellige geluiden. Verder is het veilig, duurzaam en kwalitatief, net zoals al ons andere VTech speelgoed.