Ontwikkeling en plezier

Een box in de huiskamer is ideaal wanneer je je baby even wilt neerleggen. In de box heeft je baby alle ruimte om zich vrij te bewegen en volop te spelen. Het box speelgoed van VTech zorgt niet alleen voor plezier, maar helpt ook bij de ontwikkeling van je baby. Dankzij de vrolijke kleuren, leuke geluidjes en diverse structuren worden de zintuigen van je baby volop gestimuleerd. Hierdoor kan je baby op ontdekkingstocht in de box en spelenderwijs steeds weer nieuwe dingen leren.

Van rammelaar tot liedjesboek

VTech heeft voor iedere ontwikkeling van de babytijd geschikt speelgoed voor in de box. Van rammelaar tot liedjesboek: wat je ook zoekt, bij VTech zit je goed. Een rammelaar doet het altijd goed bij baby's tot 12 maanden. Vanaf ongeveer 3 maanden kan je baby zelf speelgoed vasthouden. Na ongeveer 4 maanden gaat je baby grijpen en voorwerpen vastpakken. Wanneer een baby zelf iets kan vastpakken, wordt groter speelgoed voor in de box steeds leuker interessanter. Kijk bijvoorbeeld ook een naar onze leuke Dierenvriendjes Trappelpiano. Of laat je kindje luisteren naar het Dierenvriendjes Liedjesboek vanuit de box. Kortom: bij VTech hebben we allerlei leuk speelgoed voor in de box.

Vragen over het VTech box speelgoed?

Een baby van 0 tot en met 12 maanden ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Het is belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van jouw baby. Het box speelgoed is geschikt voor baby's tot 12 maanden oud. Hou er rekening mee dat dit slechts een richtlijn is. Het kan zijn dat jouw baby veel langer speelplezier beleeft aan het boxspeeltje. Heb je vragen over ons speelgoed voor in de box? Neem dan gerust contact met ons op of lees de veelgestelde vragen hieronder.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is leuk speelgoed voor in de box?

Bij VTech vind je divers box speelgoed. Een rammelaar is leuk voor baby's vanaf 3 maanden omdat ze dan vaak geboeid zijn door hun handjes. Is je baby erg beweeglijk met de voetjes? Dan is de trappelpiano een mooie aanwinst voor in de box. De piano kun je aan de rand van de box ophangen. Wanneer je baby met zijn of haar voetjes tegen de toetsen trappelt zal er geluid ontstaan. Kortom: bij VTech vind je allerlei leuk boxspeelgoed.