Activiteitenboek voor leeftijd van 2 tot en met 8 jaar

Tussen de 2 en 8 jaar ontwikkelen kinderen vele vaardigheden. Denk aan motorische vaardigheden, taal en cijfers. Ook ontdekt jouw kind de wereld om zich heen. VTech ondersteunt hierin door het ontwikkelen van een zogeheten activiteitenboek, deze is geheel afgestemd op de ontwikkeling van peuters en kleuters. Het VTech speelgoed is innovatief en educatief.

Wat is MagiBook?
Met VTech MagiBook leert je kind spelenderwijs met een interactief én educatief systeem. Dankzij de magische pen komen de verhalen in MagiBook tot leven met liedjes, geluiden en muziek. Alle activiteitenboeken zijn te gebruiken met zowel MagiBook als MagiBook 3D. De activiteitenboeken zijn er in twee niveaus zodat ze perfect aansluiten op de leeftijd an jouw kind. De leuke opdrachten in de boekjes leveren telkens een bijdrage aan de eerste voorbereidingen op school.

MagiBook activiteitenboek: 2 niveaus

De activiteiten boeken van VTech zijn educatief en zijn er in twee niveaus. We kunnen de niveaus als volgt van elkaar onderscheiden: 

Van 2 tot 5 jaar: laten kinderen op een speelse manier kennismaken met o.a. vormen, kleuren, cijfers, tellen, dieren, emoties en goede manieren!
Van 3 tot 8 jaar: laten kinderen op een speelse manier kennismaken met o.a. de dagen van de week, eerste verkeersregels, vreemde talen, muziekinstrumenten, gereedschappen, energiebronnen, planten en dieren!

Welk niveau geschikt is voor jouw kindje is afhankelijk van zijn of haar ontwikkeling. Klik op de activiteitenboeken hierboven en ontdek wat je kindje precies kan leren. 

Vragen over de interactieve boeken van VTech?

Kinderen ontwikkelen zich op zijn of haar eigen manier. Het is belangrijk om een interactief boek aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van jouw kind. Een activiteitenboek van VTech is geschikt voor kinderen tussen de 2 en 8 jaar en is verkrijgbaar in twee niveaus. Heb je vragen over VTech MagiBook of over een activiteitenboek? Neem dan gerust contact met ons op of lees de veelgestelde vragen hieronder.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is MagiBook?

Het VTech MagiBook is een compleet, interactief én educatief systeem waarin je een activiteitenboek kunt plaatsen. Tik met de magische pen op de pagina's van het activiteitenboek waarna deze tot leven komen. Het biedt belangrijke basiskennis voor de kleurerschool en het begin van de lagere school.

Welk MagiBook activiteitenboek is geschikt voor een peuter?

Kinderen van 2 tot en met 5 jaar kunnen met het activiteitenboek niveau 1 op een speelse manier kennis maken met onder andere: vormen, kleuren, cijfers, tellen, dieren, emoties en goede manieren. De MagiBook activiteitenboeken van VTech bestaan uit meer dan 40 activiteiten en 3.000 interacties.

Welk MagiBook activitenboek is geschikt voor een kleuter?

Kinderen van 3 tot en met 8 jaar kunnen met activiteitenboek niveau 2 op een speelse manier kennismaken met o.a. de dagen van de week, eerste verkeersregels, vreemde talen, muziekinstrumenten, gereedschappen, energiebronnen, planten en dieren. De MagiBook activiteitenboeken van VTech bestaan uit meer dan 40 activiteiten en 3.000 interacties.