Activiteitenboek - Peppa Pig

2-5 jaar 2 jaar garantie
Boek geschikt voor MagiBook en MagiBook 3D met 32 geillustreerde bladzijden leert goede manieren, begrijpend lezen en laat je kennismaken met de opbouw van een verhaal.
€ 15.00
Adviesverkoopprijs

Beschrijving

Boek geschikt voor MagiBook en MagiBook 3D met 32 geillustreerde bladzijden leert goede manieren, begrijpend lezen en laat je kennismaken met de opbouw van een verhaal. Inclusief vrolijk verhaal over Peppa en al haar vriendjes en vriendinnetjes. De vriendelijke vertelstem, de officiele stemmen van Peppa en haar vriendjes, geluiden en muziek begeleiden je tijdens de activiteiten. Met 3D animaties (bij gebruik van MagiBook 3D).

  • Boek met 32 geillustreerde bladzijden leert goede manieren, begrijpend lezen en laat je kennismaken met de opbouw van een verhaal
  • Inclusief vrolijk verhaal over Peppa en al haar vriendjes en vriendinnetjes
  • De vriendelijke vertelstem, de officiele stemmen van Peppa en haar vriendjes, geluiden en muziek begeleiden je tijdens de activiteiten
  • Met 3D animaties (bij gebruik van MagiBook 3D)
  • 20+ activiteiten

Technische informatie

Artikelnummer
460423
Afmetingen verpakking (hxbxd)
20.2 x 20.2 x 1.1 cm
Productafmetingen (hxbxd)
18.7 x 17.8 x 1.8 cm
Gewicht verpakking
1.02 kg
Productgewicht
0.19 kg

Lees meer

PEPPA PIG and all related trademarks and characters TM & © 2020 Astley Baker Davies Ltd/Ent. One UK td. and/or Hasbro. All Rights Reserved. Used with Permission.