De digitale kinderwekkers van VTech

De digitale kinderwekkers van VTech ondersteunen jouw kind in het leren klokkijken. Bij bijna al onze wekkers hoor je met één druk op de knop de gesproken tijd en zie je de tijd geprojecteerd op het plafond maar ook op het digitale scherm. De projectie op het plafond bevat fonkelende sterren en bloemen dat zorgt voor een prachtig verlichte slaapkamer.

Wekkers voor kinderen vanaf 6 jaar

Naast het leren van de tijd kunnen kinderen de wekker zetten, luisteren naar hun favoriete FM radiozenders of hun MP3-speler aansluiten om naar hun eigen muziek te luisteren. Ook is het mogelijk om verschillende spellen te spelen die het reactie vermogen trainen of gedachte lezen en de toekomst voorspellen.

Een kinderwekker met licht

Op zoek naar een wekker voor je kind dat niet alleen de tijd laat zien maar ook de slaapkamer omtovert door middel van projecties en sfeerlicht? Dan ben je bij VTech aan het juiste adres. Al onze kinderwekkers bevatten projecties en sfeerlicht. Het leuke is dat de kinderwekkers volledig te personaliseren zijn, beweeg je hand over de wekker om de kleur van het sfeerlicht te kiezen.

Contact opnemen met VTech over de interactieve wekkers?

Heb je vragen over onze interactieve wekkers? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen