nieuw: vloggercam dx

camera en green sceen klaar? vloggen maar!
Is jouw kind dol op vloggen? Dan is de Vloggercam DX echt iets voor hem of haar! Met deze camera kan jouw kind de coolste vlogs opnemen met behulp van meer dan 20 geanimeerde achtergronden. Bij deze camera zitten verschillende accessoires bijgesloten zoals een ringlamp, green screen doek en groene handschoenen. Dus wil je vliegen of onzichtbaar worden? Het kan allemaal!

 

KidiZoom snap touch

Een supertrendy camera in 
een smartphone jasje!
Maak te gekke foto's, filmpjes én selfies met deze compacte, supertrendy camera in smartphone design! Boordevol apps zoals, geanimeerde video's, wekker, spelletjes, rekenmachine, een dagboek en mp3-speler. Maak via Bluetooth verbinding met een andere KidiZoom Snap Touch en stuur elkaar foto's, berichtjes, animaties of speel spelletjes met elkaar.

 


kidizoom print cam

Klik, bewerk en print direct je coolste fotocreaties met de Kidizoom print cam
Met de KidiZoom Print Cam kan iedere jonge fotograaf zich uitleven! Maak toffe foto's, die je ook meteen kunt bewerken en uitprinten. Deze kindercamera heeft een ingebouwde thermische printer die in het zwart/wit wenskaarten, etiketten, spelletjes of een stripverhaal kan afdrukken. Kortom: met de KidiZoom Print Cam kun je urenlang plezier hebben!

kidizoom vloggercam

Met de KidiZoom vlogcamera's kan de jongste generatie succesvol vloggen
Ieder kind wil een succesvolle vlogger worden. De KidiZoom Vlogcamera leert hoe je filmt, bewerkt, monteert en deelt. De vlogcamera beschikt over meer dan 20 thema's om zowel foto's als video's te bewerken en een tof green screen. Creativiteit, humor en zelfvertrouwen staan centraal met als resultaat mooi vlogs, waarmee de richting naar een sterrenstatus kan worden gezet.

Kidizoom duo DX

DE 10 in 1 kidizoom duo dx
Deze KidiZoom camera is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar en bezit een tal van verschillende functies! Maak en bewerk foto's en video's, vervorm je stem en speel coole AR spellen! Deze KidiZoom camera is de ideale gadget voor jonge fotografen!
ONTDEK DE KIDIZOOM SMARTWATCH DX2

Kindercamera

Deze toffe KidiZoom Smartwatch DX2 is eigenlijk ook gewoon een kindercamera. Je kunt er prachtige foto’s en video’s mee maken en deze ook nog eens direct bewerken met vele coole effecten. Zo kun je jezelf tijdens de vakantie of na schooltijd ontpoppen tot ware fotograaf! Wie ga jij op de foto zetten of filmen met jouw nieuwe KidiZoom Smartwatch?

Sportief kinderhorloge

Wie had dat gedacht? Sportief zijn met jouw nieuwe kinderhorloge. Maar hoe sportief ben jij eigenlijk? Ontdek het zelf met de KidiZoom Smartwatch. Speel drie uitdagende, sportieve spellen met behulp van de ingebouwde bewegingssensor of gebruik de stappenteller! Met het digitale kinderhorloge van VTech word jij een echte sportieve held!

Klokkijken

Het voordeel van een digitaal kinderhorloge is dat je op een interactieve manier leert klokkijken. Met de KidiZoom Smartwatch leer je klokkijken met gesproken tijd en kun je kiezen voor je favoriete 3D klokweergave. Ook heeft de Smartwatch een stopwatch, timer en kalender. Met Explor@Park kun je de nieuwe uitdagende spellen of klokweergaves downloaden.

 

Vragen over de kidizoom camera's of smartwatches?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Het is daarom belangrijk dat je speelgoed aan je kind aanbiedt dat past bij zijn of haar ontwikkeling. De adviesleeftijd voor de KidiZoom gadgets is 6 jaar en ouder. 

Heb je nog andere vragen over de KidiZoom Vloggercam, Duo DX, Smartwatch DX2 of Print Cam? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen hieronder.

 

 


MEEST GESTELDE VRAGEN
Wat kun je met een KidiZoom?

De KidiZoom collectie bestaat uit kindercamera's en smartwatches. Hiermee kunnen kinderen toffe foto's en video's maken maar ook spelletjes spelen. En in het geval van de smartwatch behoort leren klokkijken ook tot de mogelijkheden.

Welke KidiZoom is het beste?

De KidiZoom collectie bestaat uit diverse kindercamera's en smartwatches. Welke het beste is, dat is afhankelijk van de wensen en persoonlijke smaak. Bekijk hier alle KidiZoom camera's en smartwatches en ontdek alle mogelijkheden.

Kan een KidiZoom onder water?

Met de KidiZoom Action Cam HD kun je foto's en video's onder water maken. Deze KidiZoom camera is namelijk voorzien van een waterdichte behuizing en een drijvende handgreep.