kidizoom vloggercam

Met de KidiZoom vlogcamera's kan de jongste generatie succesvol vloggen
Ieder kind wil een succesvolle vlogger worden. De KidiZoom Vlogcamera leert hoe je filmt, bewerkt, monteert en deelt. De vlogcamera beschikt over meer dan 20 thema's om zowel foto's als video's te bewerken en een tof green screen. Creativiteit, humor en zelfvertrouwen staan centraal met als resultaat mooi vlogs, waarmee de richting naar een sterrenstatus kan worden gezet.

Kidizoom duo DX

DE 10 in 1 kidizoom duo dx
Deze KidiZoom camera is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar en bezit een tal van verschillende functies! Maak en bewerk foto's en video's, vervorm je stem en speel coole AR spellen! Deze KidiZoom camera is de ideale gadget voor jonge fotografen!

Kidizoom SMARTWATCH dx2

KidiZoom smartwatch voor kinderen vanaf 5 jaar

Droom jij van een supercool kinderhorloge? Dan is de KidiZoom Smartwatch DX2 waar jij naar op zoek bent. Met dit kinderhorloge kun je nog veel meer dan alleen leren klokkijken. Maak foto's, selfies en video's, speel uitdagende en sportieve spellen en leer klokkijken met behulp van gesproken tijd en 3D klokweergaves. Kom in beweging en blijf bij de tijd met dit coole kinderhorloge.

kidizoom print cam

Klik, bewerk en print direct je coolste fotocreaties met de Kidizoom print cam
Met deze leuke KidiZoom Print Cam kan iedere jonge fotograaf zich helemaal uitleven! Met de digitale fotocamera van VTech klik, bewerk en print je direct al je coole fotocreaties. In deze KidiZoom kindercamera zit een ingebouwde thermische printer die de fotocreaties in het zwart wit afdrukt. Leg je vrienden, familie of huisdieren vast in actie en druk de foto's meteen af. Druk de foto af in de vorm van een wenskaart, etiket of stripverhaal. Ook panorama's behoren tot de mogelijkheden. Wil je liever een spelletje spelen? Druk dan één van de coole spelletjes af zoals een doolhof of kleuren op nummer. Kortom: met de KidiZoom Print Cam kun je urenlang plezier hebben.

 

Vragen over de kidizoom camera's of smartwatches?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Het is daarom belangrijk dat je speelgoed aan je kind aanbiedt dat past bij zijn of haar ontwikkeling. De adviesleeftijd voor de KidiZoom gadgets is 6 jaar en ouder. Heb je nog andere vragen over de KidiZoom Vloggercam, Duo DX, Smartwatch DX2 of Print Cam? Neem dan contact met ons op.