kidizoom vloggercam

succesvol vloggen voor de jongste generatie!
Succesvol vlogger willen ze allemaal wel worden. De Kidizoom Vloggercam leert hoe je filmt, bewerkt, monteert en deelt. De vloggercam beschikt over  meer dan 20 thema's om zowel foto's als video's te bewerken en een tof green screen. Creativiteit, humor en zelfvertrouwen staan centraal met als resultaat mooie vlogs waarmee de richting naar een sterrenstatus worden gezet. 

Kidizoom duo DX

De nieuwe 7 in 1 camera!
Kidizoom is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar (tot 10 jaar oud) en bezit een vermogen aan  verschillende functies! Foto's, video's, stemvervorming en AR spellen. Bewerk foto's met coole filters en effecten. Het ideale cadeau voor jonge fotografen!

Kidizoom SMARTWATCH dx2

het high tech horloge voor kids vanaf 5 jaar 

Het 10 in 1 anti-shock horloge voor kinderen die altijd onderweg zijn! Met een dubbele camera, aan zowel voor- als achterkant,  kunnen ze foto's maken en (selfie)video's opnemen. Net als volwassenen hebben kinderen nu hun eigen digitale horloge!

KIDIZOOM PIXI

KIDIZOOM 100% FASHION !
een KidiZoom voor echte fashionista's in de vorm van een compact spiegeltje! Kidizoom Pixi is ideaal voor het maken van foto's, video's of selfies. Daarnaast kun je leuke games spelen en je favoriete nummers luisteren.