Nieuw: Expansion kits

voor nog meer speelplezier!
Voeg deze elektronische expansion kits toe aan je Marble Rush speelsets voor nog meer speelplezier! Kies uit het gemotoriseerde reuzenrad, de raket met licht en geluid of de trechter met licht geluid. Iedere expansion kit bestaat uit drie of vier onderdelen en bevat 3 knikkers. 

nieuw: beginner set s200

maak je klaar 
voor non-stop actie!
Speel met deze set om kennis te maken met de wondere wereld van Marble Rush. Zie de knikkers draaien in de trechter en vervolgens een verschillend parcours nemen over de baan. Rollen ze naar beneden of vallen ze via de kantel-bakjes naar de finish? Wie wint de race?!

boordevol uitdagingen!

ontdek meer bouwplannen
en uitdagingen!
Elke Marble Rush set bevat 3 bouwplannen met verschillende moeilijkheidsniveaus. Maar we dagen je uit om nog meer bouwplannen te ontdekken en verschillende uitdagingen aan te gaan door op onderstaande link te klikken.


vragen over de marble rush knikkerbanen?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor de Marble Rush knikkerbanen is vanaf 4 jaar en ouder. Heb je nog vragen over deze toffe Marble Rush knikkerbanen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

MEEST GESTELDE VRAGEN
Vanaf welke leeftijd zijn de Marble Rush speelsets geschikt?

De Marble Rush knikkerbanen zijn geschikt voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar, en zijn geweldig kleuterspeelgoed voor kinderen die graag bouwen. Hoewel dit een indicatie is, is het belangrijk te weten dat elk kind zich op zijn eigen manier ontwikkelt en dus kan het ook leuk zijn voor kindereen buiten deze leeftijdsgroep.

Waar bestaan de Marble Rush speelsets uit?

Met de verschillende Marble Rush speelsets raak je nooit uitgespeeld. Bij VTech kun je onder andere kiezen uit de knikkerbaan Beginner Set S200 of de expansion kits. Iedere kit bestaat uit drie of vier onderdelen en bevat 3 knikkers, zodat jij jouw knikkerbanen nog groter kan maken! Daarnaast hebben we nog zes andere sets waarmee jij jouw Marble Rush wereld steeds verder kunt uitbreiden. Kortom: met de Marble Rush speelset heb je gegarandeeerd urenlang speelplezier.