nieuw: space magnetic mission set xl300e

deze meesterlijke marble rush baan heeft iets magisch!
Bij deze nieuwe set van Marble Rush komt een overvloed aan magie om de hoek kijken! Door de magnetische elementen in deze set maken de knikkers zwaartekracht trotserende stunt die je nog niet eerder hebt gezien. Deze set bestaat uit 120 onderdelen en 10 knikkers waarvan 5 metal-core knikkers. Deze set kan op verschillende manieren worden opgebouwd: van beginner tot gevorderde. Combineer de verschillende sets voor nog meer speelplezier!

nieuw: super sky tower set xl300e

the sky is the limit met de super  sky tower!
Met deze set kun je knikkers zowel horizontaal als verticaal transporteren middels een lopende band. Maar dat is nog niet alles! Deze set bevat ook een elektronische trein die de 10 knikkers vervoert en uitlaadt. Met maar liefst 143 onderdelen kun jij samen met jouw kind(eren) aan de slag met bouwen. Combineer de verschillende sets voor nog meer speelplezier!

nieuw: super spin challenge sp300e

het is spidey-tijd!
Is jouw zoontje of dochtertje he-le-maal fan van Spidey? Dan is deze set van Marble Rush écht wat voor hem of haar! Gebruik de lanceerder om de knikkers omhoog te schieten en zie ze via verschillende wegen naar beneden rollen. Deze set bevat een gemotoriseerd reuzenrad die de knikkers van beneden naar boven brengt. Met maar liefst 65 onderdelen en 6 unieke Spidey knikkers kan jouw kind de strijd aan gaan met zijn of haar vriendjes!

 

boordevol uitdagingen!

ontdek meer bouwplannen
en uitdagingen!
Elke Marble Rush set bevat 3 bouwplannen met verschillende moeilijkheidsniveaus. Maar we dagen je uit om nog meer bouwplannen te ontdekken en verschillende uitdagingen aan te gaan door op onderstaande link te klikken.
ONTDEK Marble rush

Eindeloos combineren

Alle Marble Rush knikkerbanen zijn onderling met elkaar te combineren. Hierdoor zijn de mogelijkheden van de VTech knikkerbanen eindeloos. Hierdoor blijft Marble Rush zorgen voor steeds weer nieuwe uitdagingen en uren speelplezier.

Uitdagingen

Ga met elkaar de strijd aan tijdens spannende races! Welke knikker zal als eerste over de finish komen? Bouw je eigen raceparcours met de Marble Rush sets. Kies je kleur en plaats twee of meerdere knikkers in de trechter en bekijk welke routes ze zullen nemen onderweg. Voeg extra uitdagingen toe d.m.v. de lanceerders of het kanon en probeer als eerste al je knikkers beneden te krijgen!

Van beginner tot gevorderde

Iedere set bevat een aantal bouwplannen voor beginners tot gevorderden zodat iedere Marble Rush fan zelf een knikkerbaan kan bouwen. Of bouw uiteraard een toffe zelfbedachte knikkerbaan! Lees voor meer inspiratie onze blog over de leukste knikkerspellen.vragen over de marble rush knikkerbanen?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor de Marble Rush knikkerbanen is vanaf 4 jaar en ouder. Heb je nog vragen over deze toffe Marble Rush knikkerbanen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

MEEST GESTELDE VRAGEN
Vanaf welke leeftijd zijn de Marble Rush speelsets geschikt?

De Marble Rush knikkerbanen zijn geschikt voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar, en zijn geweldig kleuterspeelgoed voor kinderen die graag bouwen. Hoewel dit een indicatie is, is het belangrijk te weten dat elk kind zich op zijn eigen manier ontwikkelt en dus kan het ook leuk zijn voor kindereen buiten deze leeftijdsgroep.

Waar bestaan de Marble Rush speelsets uit?

Met de verschillende Marble Rush speelsets raak je nooit uitgespeeld. Bij VTech kun je onder andere kiezen uit de knikkerbaan Beginner Set S200 of de expansion kits. Iedere kit bestaat uit drie of vier onderdelen en bevat 3 knikkers, zodat jij jouw knikkerbanen nog groter kan maken! Daarnaast hebben we nog zes andere sets waarmee jij jouw Marble Rush wereld steeds verder kunt uitbreiden. Kortom: met de Marble Rush speelset heb je gegarandeeerd urenlang speelplezier.