spellen en stunts voor het hele gezin

nieuw: gaming set s300

Tijd voor een wedstrijd met deze nieuwe set van Marble Rush! Bouw één van de vier spelopstellingen op de dubbelzijdige mat en nodig vrienden en familie uit om te spelen! Lanceer de knikkers en gebruik de munten om de score bij te houden. Wie verdient de meeste punten en is de winnaar? Deze set bestaat uit 62 onderdelen en 12 knikkers. Combineer de verschillende sets voor nog meer speelplezier!

ontdek leuke knikkerspellen

Naast het bouwen van verschillende banen met onze Marble Rush sets kun je natuurlijk ook superleuke knikkerspellen spelen zoals het klassieke knikkerspel, puntenpakker of knikkerspel 100. Benieuwd naar de verschillende knikkerspellen? Lees dan onze blog!

 

GROOT, GROTER, GROOTST!

ontdek onze combi
bouwplannen!

Heb jij inmiddels al een aantal Marble Rush sets in huis? Wij hebben verschillende combi bouwplannen ontworpen waarbij meerdere sets met elkaar gecombineerd worden. Maar uiteraard is het ook mogelijk om naar eigen inzicht sets aan elkaar te bouwen. Zo ben je nog lang niet uitgespeeld met Marble Rush. Durf jij de uitdaging aan te gaan? Klik dan op onderstaande link.
ONTDEK Marble rush

Eindeloos combineren

Alle Marble Rush knikkerbanen zijn onderling met elkaar te combineren. Hierdoor zijn de mogelijkheden van de VTech knikkerbanen eindeloos. Hierdoor blijft Marble Rush zorgen voor steeds weer nieuwe uitdagingen en uren speelplezier.

Uitdagingen

Ga met elkaar de strijd aan tijdens spannende races! Welke knikker zal als eerste over de finish komen? Bouw je eigen raceparcours met de Marble Rush sets. Kies je kleur en plaats twee of meerdere knikkers in de trechter en bekijk welke routes ze zullen nemen onderweg. Voeg extra uitdagingen toe d.m.v. de lanceerders of het kanon en probeer als eerste al je knikkers beneden te krijgen!

Van beginner tot gevorderde

Iedere set bevat een aantal bouwplannen voor beginners tot gevorderden zodat iedere Marble Rush fan zelf een knikkerbaan kan bouwen. Of bouw uiteraard een toffe zelfbedachte knikkerbaan! Lees voor meer inspiratie onze blog over de leukste knikkerspellen.vragen over onze knikkerbanen?

Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor de Marble Rush knikkerbanen is vanaf 4 jaar en ouder. Heb je nog vragen over deze toffe Marble Rush knikkerbanen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

MEEST GESTELDE VRAGEN

Vanaf welke leeftijd zijn de Marble Rush speelsets geschikt?

De Marble Rush knikkerbanen zijn geschikt voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar, en zijn geweldig kleuterspeelgoed voor kinderen die graag bouwen. Hoewel dit een indicatie is, is het belangrijk te weten dat elk kind zich op zijn eigen manier ontwikkelt en dus kan het ook leuk zijn voor kindereen buiten deze leeftijdsgroep.

Waar bestaan de Marble Rush speelsets uit?

Met de verschillende Marble Rush speelsets raak je nooit uitgespeeld. Bij VTech kun je onder andere kiezen uit de knikkerbaan Beginner Set S200 of de expansion kits. Iedere kit bestaat uit drie of vier onderdelen en bevat 3 knikkers, zodat jij jouw knikkerbanen nog groter kan maken! Daarnaast hebben we nog zes andere sets waarmee jij jouw Marble Rush wereld steeds verder kunt uitbreiden. Kortom: met de Marble Rush speelset heb je gegarandeeerd urenlang speelplezier.