Nieuw: Racing set Electronic M200E

3, 2, 1.. klaar? Start!
Laat de knikkers racen en zie hoe ze over de baan, via de halfpipe in het obstakelplatform terechtkomen. Welke knikker is als eerste beneden? Bouw een supercool parcours en ga de uitdaging aan met familie en vrienden!

nieuw: Super action set electronic l100e

Laat die knikkers maar rollen!
Lanceer de knikkers en zie hoe ze over de baan naar beneden rollen. Gebruik de lift om de knikkers omhoog of omlaag te brengen en houd de kikkers in beweging door aan de hendel van de kurkentrekker-tunnel te draaien. Luister naar de coole geluidseffecten en muziek!

Discovery set XS100

Kijk en ontdek hoe de knikkers rollen en stunten!
Met de Discovery Set XS100 kunnen kinderen urenlang speelplezier beleven. Bouw de baan volgens het bouwplan of geef er je eigen draai aan en bouw jouw eigen knikkerbaan. Laat de knikkers van start gaan door deze in de trechter te plaatsen en zie ze vervolgens door verschillende bochten rollen. Het leuke is dat al onze Marble Rush sets met elkaar te combineren zijn dus je kunt jouw knikkerbaan steeds weer verder uitbreiden!

boordevol uitdagingen!

ontdek meer bouwplannen
en uitdagingen!
Elke Marble Rush set bevat 3 bouwplannen met verschillende moeilijkheidsniveaus. Maar we dagen je uit om nog meer bouwplannen te ontdekken en verschillende uitdagingen aan te gaan door op onderstaande link te klikken.


vragen over de marble rush knikkerbanen?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor de Marble Rush knikkerbanen is vanaf 4 jaar en ouder. Heb je nog vragen over deze toffe Marble Rush knikkerbanen? Neem dan gerust contact met ons op.