nieuw: Discovery set XS100

Kijk en ontdek hoe de knikkers rollen en stunten!
We mogen weer een nieuwe set toevoegen aan onze Marble Rush lijn. Met de Discovery Set XS100 kunnen kinderen urenlang speelplezier beleven. Bouw de baan volgens het bouwplan of geef er je eigen draai aan en bouw jouw eigen knikkerbaan. Laat de knikkers van start gaan door deze in de trechter te plaatsen en zie ze vervolgens door verschillende bochten rollen. Het leuke is dat al onze Marble Rush sets met elkaar te combineren zijn dus je kunt jouw knikkerbaan steeds weer verder uitbreiden!

ADVENTURE SET S100

ONTDEK DE VELE CREATIEVE MOGELIJKHEDEN VAN
MARBLE RUSH KNIKKERBANEN
Met 30 verschillende onderdelen kunnen de tofste knikkerbanen worden gebouwd. Heb je een rijke fantasie? Dan bouw jij natuurlijk in een handomdraai een te gekke zelfbedachte knikkerbaan. Laat je verrassen door de geheime doorgangen, schakelaars en nog veel meer. De kleine knikkerbaan is een mooie startersset om kennis te maken met Marble Rush van VTech. Natuurlijk is deze set te combineren met de andere speelsets van Marble Rush.

Rocket Set Electronic M100e

klaar voor de lancering?
3, 2, 1... start!
Deze prachtige knikkerbaan bestaat uit 75 verschillende onderdelen. Plaats de knikkers in de lanceerzone en laat de knikkers door de knikkerbaan rollen door de vlag te bewegen. Met de lanceerders van deze Marble Rush knikkerbaan kun je de knikkers horizontaal en verticaal lanceren. Luister naar de coole reacties wanneer de knikkers door de racket rollen.

ultimate set electronic xl100e

op doldwaas, supersnel avontuur met deze uitgebreide knikkerbaan
Met 128 verschillende onderdelen kun je diverse knikkerbanen bouwen. Ontdek de geheime doorgangen van deze knikkerbaan en bepaal de route met behulp van de schakelaars en lanceerders. Schiet de knikkers met een kanon in een trechter of gebruik de lanceerder om knikkers omhoog naar het rad te schieten. De coole geluidseffecten en muziek dragen bij aan nog meer speelplezier. Ga jij helemaal op in deze grote knikkerbaan? 

boordevol uitdagingen!

ontdek meer bouwplannen
en uitdagingen!
Elke Marble Rush set bevat 3 bouwplannen met verschillende moeilijkheidsniveaus. Maar we dagen je uit om nog meer bouwplannen te ontdekken en verschillende uitdagingen aan te gaan door op onderstaande link te klikken.


vragen over de marble rush knikkerbanen?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor de Marble Rush knikkerbanen is vanaf 4 jaar en ouder. Heb je nog vragen over deze toffe Marble Rush knikkerbanen? Neem dan gerust contact met ons op.