verjaardagscadeau 
voor 1 jaar oud
De eerste verjaardag van een kind is echt een mijlpaal. Daar hoort natuurlijk ook een leuk cadeau bij. Vind je het lastg om te bedenken wat je het beste kunt geven? Wij helpen je graag. Daarom vind je hieronder een selectie van diverse verjaardagscadeaus voor kinderen die 1 jaar worden. Zo weet je zeker dat het verjaardagsfeest geslaagd zal zijn!

 

Hoeveel cadeaus voor een kinderverjaardag?

Kinderen weten maar al te goed wat het betekent om jarig te zijn: een feestje geven en cadeautjes krijgen. Om het aantal cadeautjes tijdens een verjaardag in de hand te houden kun je aan familie en vrienden om kleine cadeaus vragen. Meestal geven ouders één groot cadeau en andere genodigden kleinere cadeautjes. Zo kun je bijvoorbeeld uitbreidingen vragen van de Toet Toet Auto's of Marble Rush knikkerbaan. Daarmee beperk je de hoeveelheid en zorg je ervoor dat ze speelgoed krijgen waaraan ze veel speelplezier kunnen beleven.


 

verjaardag speelgoed 
voor 1-3 jaar
Wanneer kinderen tussen de 1 en 3 jaar zijn dan ontwikkelen ze zich op allerlei niveaus. Dit is het moment dat ze van baby veranderen naar kleuter. Gedurende deze periode is het belangrijk om de nieuwe vaardigheden die ze dan leren goed te ondersteunen. Het VTech speelgoed kan hier een mooie bijdrage leveren. In deze leeftijd is het belangrijk dat ze hun fijne motoriek kunnen ontwikkelen en creativiteit de vrije loop kunnen laten gaan. Voor inspiratie en verjaardagscadeaus voor 1 tot 3 jaar vind je hieronder een inspirerend overzicht.

  

verjaardag verlanglijstje
tips voor 3-6 jaar
Rekenen, het ABC leren, maar ook de kleuren en vormen. het is zijn of haar verjaardag, dus we hebben het die dag natuurlijk liever even niet over school. Wel zijn dit dingen waar kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 6 jaar mee te maken krijgen. Bij VTech vind je verjaardag cadeaus die perfect aansluiten op deze fase en waar kinderen ook nog een heel blij van worden. Ter inspiratie hebben wij de leukste verjaardagscadeaus voor de leeftijd van 3 tot en met 6 jaar op een rijtje gezet.

  

de leukste verjaardagscadeaus 
vanaf 6 jaar
Ben je op zoek naar leuke verjaardagscadeaus voor kinderen vanaf 6 jaar? Ook dan ben je bij VTech aan het juiste adres. In de leeftijdscategorie 6 tot 12 jaar vind je bij VTech vooral speelgoed gadgets waarbij ze worden uitgedaagd op creatief vlak. Met de KidiZoom camera kunnen kids zich volledig uitleven op het gebied van foto's en video. Deze kunnen ze later zelf bewerken met coole effecten. De KidiMusic gadgets zijn geschikt voor muzikale kinderen. Niet alleen mee zingen, maar ook kunnen ze hun eigen muziek creaties maken en opnemen. Zo veranderen ze in een ware dj! Hieronder vind je en overzicht van verjaardagscadeaus voor kinderen vanaf 6 jaar.

  

vragen over de verjaadagscadeaus 
van vtech?
Ieder kind ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om verjaardagscadeaus te geven die bij de ontwikkeling van het kind passen. Heb je vragen over de verjaardag speelgoed suggesties van VTech? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk de meest gestelde vragen hieronder.
MEEST GESTELDE VRAGEN
Wat is een leuk verjaardagscadeau?

Bij VTech vind je diverse leuke verjaardagscadeaus. Welke je kiest is afhankelijk van de interesse en leeftijd van het kind. Bekijk onze website en ontdek welk cadeau het beste bij de leeftijd van de jarige past!

Wat koop je voor een kind die alles al heeft?

Stel voor om samen met familie of andere genodigden één groot cadeau aan te schaffen. Daar heeft een kind vaak meer aan, dan aan heel veel kleine cadeautjes. Vaak zijn grotere cadeaus het speelgoed waar ze veel meer speelplezier uit halen. Denk bijvoorbeeld aan een Toet Toet Auto's speelset of een Marble Rush knikkerbaan. Deze kunnen in de toekomst ook verder worden uitgebreid.

Wat moet ik vragen voor de verjaardag van mijn kind?

Het geven van een leuk verjaardagscadeau voor je kind is niet altijd makkelijk. Wanneer je kind al iets ouder is kun je samen op de website van VTech kijken. Of je kunt op basis van de leeftijd zelf door onze website heen gaan. Natuurlijk mag je ons ook altijd om advies vragen.