verjaardagscadeau 
voor een 1-jarige
De eerste verjaardag van een kind is echt een mijlpaal. Hier hoort uiteraard ook een leuk cadeau bij. Maar wat is leuk om aan een 1-jarige te geven? Wij helpen je graag! Wij hebben hieronder de leukste verjaardagscadeaus voor kinderen die 1 jaar worden op een rijtje gezet. Zo weet je zeker dat het verjaardagsfeest geslaagd zal zijn!

 

Hoeveel cadeaus voor een kinderverjaardag?

Kinderen weten maar al te goed wat het betekent om jarig te zijn: een feestje geven en cadeautjes krijgen. Om het aantal cadeautjes tijdens een verjaardag in de hand te houden kun je aan familie en vrienden om kleine cadeaus vragen. Meestal geven ouders één groot cadeau en andere genodigden kleinere cadeautjes. Zo kun je bijvoorbeeld uitbreidingen vragen van de Toet Toet Auto's of Marble Rush knikkerbaan. Daarmee beperk je de hoeveelheid en zorg je ervoor dat ze speelgoed krijgen waaraan ze veel speelplezier kunnen beleven.


 
verjaardag speelgoed 
voor 1-3 jaar
Tussen de 1 en 3 jaar ontwikkelen kinderen zich op allerlei niveaus, ze veranderen dan ook van een baby naar een kleuter. Tijdens deze periode is het belangrijk om alle nieuwe vaardigheden die ze leren goed te ondersteunen. Ze ontwikkelen dan hun fijne motoriek en het is belangrijk dat ze hun creativiteit de vrije loop kunnen laten gaan. Het speelgoed van VTech kan hier een bijdrage aan leveren. Zoek je inspiratie voor verjaardagscadeaus voor kinderen van 1 tot 3 jaar? Zie dan ons inspirerende overzicht hieronder!
  
verjaardag verlanglijstje
tips voor 3-6 jaar
Kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 6 jaar gaan inmiddels naar school en zijn druk bezig met rekenen, het ABC leren maar ook met de kleuren en vormen. Bij VTech vind je verjaardag cadeaus die perfect aansluiten op deze fase. Kinderen kunnen namelijk met dit speelgoed spelenderwijs leren, het is niet alleen superleuk speelgoed maar dus ook nog eens heel leerzaam! Ter inspiratie hebben wij de leukste verjaardagscadeaus voor de leeftijd 3 tot en met 6 jaar op een rijtje gezet.
  
de leukste verjaardagscadeaus 
vanaf 6 jaar
Op zoek naar een tof verjaardagscadeau voor een kind vanaf 6 jaar? Ook dan ben je bij VTech aan het juiste adres. In deze leeftijdscategorie hebben we namelijk vooral speelgoed gadgets waarbij kinderen worden uitgedaagd op creatief vlak.  Met de KidiZoom camera's kunnen ze waar dan ook foto's en video's maken. En met onze KidiMusic gadgets kunnen ze niet alleen zingen maar ook hun eigen muziek creaties maken en opnemen. Hieronder vind je een overzicht van verjaardagscadeaus voor kinderen vanaf 6 jaar.
  
vragen over de verjaadagscadeaus 
van vtech?
Ieder kind ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om verjaardagscadeaus te geven die bij de ontwikkeling van het kind passen. Heb je vragen over de verjaardag speelgoed suggesties van VTech? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk de meest gestelde vragen hieronder.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is een leuk verjaardagscadeau?

Bij VTech vind je diverse leuke verjaardagscadeaus. Welke je kiest is afhankelijk van de interesse en leeftijd van het kind. Bekijk onze website en ontdek welk cadeau het beste bij de leeftijd van de jarige past!

Wat koop je voor een kind die alles al heeft?

Stel voor om samen met familie of andere genodigden één groot cadeau aan te schaffen. Daar heeft een kind vaak meer aan, dan aan heel veel kleine cadeautjes. Vaak zijn grotere cadeaus het speelgoed waar ze veel meer speelplezier uit halen. Denk bijvoorbeeld aan een Toet Toet Auto's speelset of een Marble Rush knikkerbaan. Deze kunnen in de toekomst ook verder worden uitgebreid.

Wat moet ik vragen voor de verjaardag van mijn kind?

Het geven van een leuk verjaardagscadeau voor je kind is niet altijd makkelijk. Wanneer je kind al iets ouder is kun je samen op de website van VTech kijken. Of je kunt op basis van de leeftijd zelf door onze website heen gaan. Natuurlijk mag je ons ook altijd om advies vragen.