Welk speelgoed voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar? 

Tussen de 3 en 5 jaar oud weten kids al precies wat ze willen! Daarom kun je iets specifieker speelgoed aanschaffen. Ze weten inmiddels zelf wat ze leuk vinden en hebben een lichte voorkeur voor een speelgoed soort. VTech ontwerpt leuk, creatief en educatief speelgoed dat voldoet aan hun wensen en behoeften. Neem zelf of samen met je kind een kijkje op deze pagina en ontdek welk speelgoed past bij jouw zoon of dochter. 

StoriKid Pocket

Luister naar meer dan veertig bekend verhaaltjes, liedjes, gedichten,  moppen, weetjes en slaapliedjes. Gebruik de timer en kies het aantal verhaaltjes om naar te luisteren voor het slapengaan. Maak vijf eigen opnames tot wel 10 minuten. En niet te vergeten is hij eenvoudig mee te nemen tijdens bijvoorbeeld een lange autorit. De favoriete verhalen van jouw kleintje gebundeld in een schattig, draagbaar vriendje. Kortom, volop speel- en leerplezier met de StoriKid Pocket van VTech!

Vragen over het VTech speelgoed?

Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het altijd belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. Dit VTech speelgoed is geschikt voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar. Heb je vragen over het VTech speelgoed? Neem dan gerust contact met ons op of lees de meest gestelde vragen over het speelgoed hieronder.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Waarmee speelt een kind van 6 jaar?

Een kind van 6 jaar speelt over het algemeen veel met: kindercamera's, puzzels, activiteitenboekjes, speelgoed met muziek en geluid, kindertablets en dierenspeelgoed.

Waarmee speelt een kind van 4 jaar?

Een kind van 4 speelt over het algemeen veel met: interactieve boekjes, dieren speelgoed, knuffelpoppen, kindercamera's, kindertablets, speelgoed auto's en speelgoed pakketten.

Waar spelen kleuters graag mee?

Op deze leeftijd vinden kleuters het leuk om te spelen met: constructie speelgoed, babypoppen, spelletjes met cijfers en letters, telramen en programmeer speelgoed.

Welk speelgoed kind 5 jaar?

Kinderen van vijf jaar spelen graag met: een bouwpakket, educatief speelgoed, spelletjes, creatief en knutsel speelgoed, speelsets, voertuigen, constructie speelgoed en poppenhuizen.