0 - 12 MAANDEN

Kerstcadeaus voor de allerkleinsten
Ondanks dat ze het nog niet echt meekrijgen mogen we de allerkleinsten natuurlijk niet vergeten! Om de kerstman een handje te helpen heeft VTech de leukste kerstcadeaus op een rijtje gezet. Een perfect kerstcadeau voor jouw kleintje is bijvoorbeeld het Tummy Time Knuffelhertje. Hiermee kan hij liggend of zittend spelen en de verschillende pianotoetsen laten jouw kleintje kennismaken met diertjes, vormen, kleuren en meer! Nog meer inspiratie nodig? Kijk dan vooral eens naar de verschillende kerstcadeaus hieronder.
Hoeveel cadeaus geven aan kinderen tijdens kerst?
Tijdens de kerstdagen willen we kinderen graag verrassen met leuke cadeaus. Maar we willen ze natuurlijk niet teveel verwennen met kerst. Daarom beperkt de kerstman de hoeveelheid cadeaus door een kind één groot cadeau te geven of een aantal kleine cadeautjes. Met de kleine cadeautjes kun je denken aan uitbreidingen op bijvoorbeeld de Toet Toet Auto's of op de Marble Rush knikkerbaan. Door het geven van een uitbreiding wordt het huidige speelgoed weer als nieuw.
1 - 3 jaar
Kerst cadeaus voor 
dreumesen en peuters
Inmiddels is jouw kleintje opgegroeid tot een dreumes of peuter. Bij deze nieuwe fase horen nieuwe uitdagingen maar ook nieuwe ontwikkelingen die jij als ouder natuurlijk graag wilt stimuleren. VTech heeft de leukste cadeaus voor je verzameld die hier perfect op aansluiten. Zo laat de Dierenpret Ballenboom kindjes kennismaken met kleuren, cijfers en dieren. Dit speelgoed verzekerd urenlang speelplezier en leert jouw kindje tellen van 1 t/m 5. De ballen rollen door allerlei doorgangen, kunnen gelanceerd worden en zorgen voor dolle pret. Nieuwsgierig naar onze andere kerstcadeaus voor kinderen van 1 tot en met 3 jaar? Je kunt ze hieronder bekijken.
3 - 6 jaar
Cadeaus van de kerstman voor kleuters
Het is (bijna) Kerst dus laten we het vooral even niet over school hebben. Kinderen in de leeftijd van 3 t/m 6 jaar leren het alfabet, vormen, kleuren maar ook rekenen. Maar het is natuurlijk ook goed om even af te schakelen. Met Marco's Pizzaparadijs kan dit allebei! Aan kids de taak om de lekkerste pizza's samen te stellen. De pizzaschep zal de toppings herkennen maar laat kinderen ook kennismaken met cijfers, kleuren, etenswaren en nog veel meer. Dat is nog eens spelenderwijs leren, een ideaal kerstcadeau! Ben je nog op zoek naar meer kerstcadeau inspiratie? Kijk dan vooral ook even naar onze suggesties hieronder.
vanaf 6 jaar
de leukste kerstcadeaus 
voor kids
Kids van 6 jaar en ouder zijn gek op speelgoed dat hen uitdaagt maar ook nieuwe dingen laat ontdekken. Mijn Interactieve Video Telescoop is zo'n item waarvan wij denken dat het het perfecte kerstcadeau is! Met deze supertoffe telescoop kunnen kids de wonderen van het universum ontdekken aan de hand van foto's en video's van NASA. De telescoop beschikt over verschillende speelstanden waarbij ze bijvoorbeeld een quiz of spel kunnen spelen. Daarnaast kunnen ze de maan van dichtbij bewonderen, hoe tof is dat dan! Maar VTech heeft natuurlijk nog andere toffe gadgets die kunnen fungeren als het perfecte kerstcadeau. Benieuwd? Bekijk de items hieronder.
Vragen over de kerstcadeaus van VTech?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het altijd belangrijk om een kerstcadeau voor kinderen te zoeken die aansluit op de ontwikkeling. Heb je vragen over de kerstcadeaus of wil je hulp bij een kerst verlanglijstje maken? Neem dan gerust contact met ons op.