Kerstcadeaus voor de allerkleinsten (0-12 maanden)
Ook voor de allerkleinsten is kerst natuurlijk een feestelijke gebeurtenis. Wil jij jouw baby of peuter ook verrassen met een leuk cadeautje onder de kerstboom, dan ben je bij VTech aan het juiste adres. Hier vindt de kerstman namelijk de leukste cadeautjes voor jouw kleine spruit. Inspiratie opdoen? Wij hebben de leukste kerstcadeaus voor de allerkleinsten op een rijtje gezet. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Dierenvriendjes Trappelpiano of één van de vele andere kerstcadeaus voor kleintjes. Zo wordt kerst met kinderen een feest voor heel het gezin!
Hoeveel cadeaus geven aan kinderen tijdens kerst?
Tijdens de kerstdagen willen we kinderen graag verrassen met leuke cadeaus. Maar we willen ze natuurlijk niet teveel verwennen met kerst. Daarom beperkt de kerstman de hoeveelheid cadeaus door een kind één groot cadeau te geven of een aantal kleine cadeautjes. Met de kleine cadeautjes kun je denken aan uitbreidingen op bijvoorbeeld de Toet Toet Auto's of op de Marble Rush knikkerbaan. Door het geven van een uitbreiding wordt het huidige speelgoed weer als nieuw.

Kerst cadeau
1 tot 3 jarige
Een kind ontwikkelt zich tussen de 1 en 3 jaar van baby naar peuter. Om deze ontwikkeling te ondersteunen is het een goed idee om het kerst verlanglijstje aan te vullen met kerstcadeaus die goed bij deze fase passen. Ga bijvoorbeeld samen op avontuur met Waffie de Wandelpuppy. Aai over zijn hoofd om leuke spelletjes te spelen of maak de riem vast aan zijn halsband en trek er samen op uit. Dit speelgoedhondje zal zeker in de smaak vallen bij kinderen van 1 tot en met 3 jaar. In deze leeftijdsfase is het belangrijk dat ze uitgedaagd worden op het gebied van fijne motoriek en dat ze hun creativiteit de vrije loop kunnen laten gaan. Nieuwsgierig naar onze andere kerstcadeaus voor kinderen van 1 tot en met 3 jaar? Je bekijkt ze hieronder.
Duurzame kerstgeschenken
Ben je op zoek naar duurzame kerstgeschenken voor kinderen? Ook dan ben je bij VTech aan het juiste adres. Kijk eens naar onze Play Green speelgoedlijn, daar vind je de leukste duurzame kerstgeschenken voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Het Play Green speelgoed is gemaakt van duurzame materialen en gerecycled plastic. Hiermee proberen we de impact op het milieu te verminderen.

Kerst cadeau 
3 tot 6 jarige
Kinderen in de leeftijd van 3 tot 6 jaar leren het alfabet, diverse vormen en kleuren, maar ook rekenen. Het is kerst, dus laten we het vooral even niet over school hebben. Wel zijn dit dingen die in deze leeftijdsfase op het kind afkomen. Een kerstcadeau dat bij het ondersteunen en ontwikkelen van deze vaardigheden aansluit is altijd een leuke verrassing. Natuurlijk is er ook ruimte voor speelgoed dat de creativiteit van je kindje stimuleert. Laat je kindje bijvoorbeeld op avontuur gaan met de Switch & Go Dinos Vinz Velociraptor. Deze velociraptor switch je eenvoudig naar een superstoere auto. Lanceer één van de vier projectielen, druk op de actietoets om stoere reacties te horen en zie de coole animaties op het lcd-scherm. Ben je benieuwd naar welke kerstcadeaus wij nog meer hebben voor 3 tot 6 jarige kinderen? Bekijk hieronder onze suggesties.

de leukste kerstcadeaus vanaf 6 jaar
Ook voor kinderen vanaf 6 jaar heeft VTech de leukste kerstcadeaus. Het speelgoed in deze leeftijdscategorie bestaat vooral uit toffe gadgets, waarbij kinderen op creatief vlak worden uitgedaagd. Muzikale kinderen kunnen hun hart ophalen met de KidiMusic gadgets. Meezingen op de muziek of eigen muziek creaties maken het behoort allemaal tot de mogelijkheden. De KidiZoom camera's zijn favoriet bij fotografen in de dop. Met deze kindercamera's kunnen ze toffe video's en foto's maken die ze daarna naar wens kunnen bewerken met toffe effecten. De Genio Laptop bevat veel leerzame content op het gebied van taal, rekenen, wetenschap en nog veel meer. Nieuwsgierig naar de toffe gadgets voor op het kerst verlanglijstje van kinderen vanaf 6 jaar? Bekijk ze hieronder.

Vragen over de kerstcadeaus van VTech?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het altijd belangrijk om een kerstcadeau voor kinderen te zoeken die aansluit op de ontwikkeling. Heb je vragen over de kerstcadeaus of wil je hulp bij een kerst verlanglijstje maken? Neem dan gerust contact met ons op.