Wat voor speelgoed voor kinderen van 1 tot en met 3 jaar?

Tussen de 1 en 3 jaar ontwikkelt een kind zich op allerlei nieveaus van baby naar kleuter. Om deze vaardigheden te ondersteunen biedt VTech leerzaam speelgoed aan om kennis te maken met woordjes, vormen en kleuren maar ook melodietjes, liedjes geluiden. Door hiermee te spelen maken kinderen kennis met sociale, emotionele en motorische vaardigheden. Daarom is het goed om variatie aan te brengen in het speelgoed waarmee zij spelen. Zorg dat je kind in elke leeftijdsfase het speelgoed krijgt waar hij of zij aan toe is. Te moeilijk speelgoed werkt namelijk frustrerend, te makkelijk speelgoed is te saai. Spelen met het juiste speelgoed draagt bij aan de ontwikkeling van jouw kind. 

Zoef Zoef Dieren - Loes de schattige Poes

Loes de schattige Poes helpt jouw kleintje bij het ontdekken van het dierenrijk. Maak samen met Loes kennis met alle dieren uit de dierenwereld. Druk op het hoofdje van de poes en hoor leuke geluidseffecten, interessante zinnetjes en gezongen liedjes. Plaats Loes de schattige Poes op de Magische Sensors van de Zoef Zoef Dieren speelsets en luister naar vrolijke reacties van de poes. Loes de schattige Poes heeft nog heel veel andere dierenvriendjes uit het dierenrijk de je allemaal kunt ontdekken en verzamelen. Kortom, volop speel- en leerplezier met Loes de schattige Poes en haar dierenvriendjes.

Vragen over het VTech speelgoed?

In de eerste levensjaren ontwikkelt ieder kind zich op zijn of haar eigen manier. Het is dan ook belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van jouw kind. Dit VTech speelgoed is geschikt voor kinderen van 1 tot en met 3 jaar. Heb je vragen over het VTech speelgoed? Neem dan gerust contact met ons op of lees de meest gestelde vragen over het speelgoed hieronder. 

MEEST GESTELDE VRAGEN

Waar speelt een kind van 1 jaar mee?

Een kind van 1 jaar is geen echte baby meer maar leert nog volop nieuwe vaardigheden in korte tijd. Op dit moment heeft het kind behoefte aan bijpassend, uitdagend speelgoed. Denk bijvoorbeeld aan loopwagens, trekdieren, vormentrommels en vrolijke knuffeldieren.

Waar speelt een kind van 3 jaar mee?

Een kindje van 3 jaar kan over het algemeen: goed lopen, al redelijk praten, fietsen op een driewieler en tekenen, kleuren en/of verven. Leuk speelgoed dat hierbij past is onder andere: een tablet. Mijn Eerste 100 Woordjes boekjes, speelgoed om muziek mee te maken, educatief speelgoed en dieren speelgoed.

Wat is een leuk cadeau voor een 1 jarige?

Het kopen van een cadeau voor een kind van 1 jaar kan soms lastig zijn. Daarom helpt VTech je een handje. Een aantal leuke cadeau ideeën voor een kind van 1 jaar zijn: loopwagens, trekdieren, vormentrommels en vrolijke knuffeldieren.

Waar speelt een kind van 2 jaar mee?

Een kind van 2 jaar is zich nog volop aan het ontwikkelen. Leuk speelgoed dat hierbij past is onder andere: een speels boekje, speelgoed met muziek, puzzels en vormentrommels.