Wat voor speelgoed voor kinderen van 3 jaar?

Of je nu zelf kinderen hebt of niet, het kan best lastig zijn om een cadeau voor een 3-jarige te scoren. Want wat zijn op dit moment leuke cadeaus voor een peuter van 3 jaar? Om te bepalen welke cadeaus goed passen bij deze leeftijd, hebben we eerst gekeken naar de vaardigheden van een peuter. Een kindje van 3 jaar kan over het algemeen: goed lopen, al redelijk praten, fietsen op een driewieler en tekenen, kleuren en/of verven. Leuke cadeaus die hierbij passen zijn onder andere: een tablet, Mijn Eerste 100 Woordjes boekjes, speelgoed om muziek mee te maken, educatief speelgoed en dieren speelgoed. Het volledige assortiment speelgoed voor kinderen van 3 jaar kun je op deze pagina vinden. 


Peppa Pig - Tablet

De Peppa Pig Tablet helpt jouw kleintje bij het ontdekken van de educatieve wereld. Speel uitdagende activiteiten op deze tablet en maak spelenderwijs kennis met letters, letterklanken, voorwerpen, cijfers en tellen. Druk op de karakter-toetsen om grappige reacties te horen, vier een muziekfeest met Kaatje Kat, speel verstoppertje en help Papa Big bij het rijden door modderpoelen! Kortom, volop speel- en leerplezier met Peppa en haar familie en vrienden! 


Vragen over het VTech speelgoed? 

In de eerste levensjaren ontwikkelt ieder kind zich op zijn of haar eigen manier. Het is dan ook belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van jouw kind. Dit VTech speelgoed is geschikt voor kinderen van 3 jaar. Heb je vragen over het VTech speelgoed? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen