sinterklaascadeaus
voor 0-12 maanden
Natuurlijk is december voor de allerkleinsten ook een feestelijke maand. Daarom vind je bij VTech ook de leukste sinterklaascadeaus voor je baby. Ken je het Magische Droomschaapje al? Dit lieve, zachte schaapje neemt je baby mee naar dromenland. Het schaapje kan onder andere rustgevende bedtijdverhaaltjes, natuurlijkgeluiden en gezongen liedjes afspelen. De lichtprojectie op het plafond zorgt ervoor dat de baby rustig in slaap kan vallen. Maar naast het Magische Droomschaapje hebben we nog meer leuk speelgoed. Wij hebben ons leukste speelgoed op een rijtje gezet. Zo wordt Sinterklaas een feest voor het hele gezin!

 

Hoeveel cadeaus geven tijdens Sinterklaas?
Sinterklaas verrast kinderen graag, maar wilt ze niet teveel verwennen. Daarom beperkt bij de hoeveelheid cadeaus door een kind één hoofdcadeau en een aantal kleine cadeautjes te geven. Met de kleine sinterklaascadeautjes voegt Sinterklaas vaak wat toe aan wat een kind al heeft. Hij geeft bijvoorbeeld graag uitbreidingen op Toet Toet Auto's of op de Marble Rush knikkerbaan. Door het geven van een uitbreiding wordt het oude speelgoed weer een beetje nieuw.


 

Sinterklaas cadeau
voor 1-3 jaar
Tussen de 1 en 3 jaar ontwikkelt een kind zich op allerlei niveaus van baby naar peuter. Om deze vaardigheden te ondersteunen is het een goed idee het verlanglijstje voor Sinterklaas aan te vullen met cadeaus die bij deze fase passen. Laat je kind bijvoorbeeld instappen in de Stap in & Leer Avonturenbus. Ga op ontdekkingsreis met de opblaasbare bus! Het afneembaar, elektronisch speelpaneel activeert grappige geluiden, liedjes en muziek en laat kinderen van 1 tot en met 3 jaar kennismaken met cijfers, dieren en vormen. Nog meer inspiratie voor sinterklaascadeaus voor deze leeftiijd vind je hieronder. 

 


Duurzame sinterklaascadeaus

Ben je op zoek naar duurzame sinterklaascadeaus voor kinderen? Ook dan ben je bij VTech aan het juiste adres. Kijk eens naar onze Play Green speelgoedlijn, daar vind je de leukste duurzame sinterklaascadeaus voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Het Play Green speelgoed is gemaakt van duurzame materialen en gerecycled plastic. Hiermee proberen we de impact op het milieu te verminderen.



 

Sinterklaas verlanglijstje ideeën voor 3-6 jaar
Rekensommen, het alfabet, vormen en kleuren. Het is Sinterklaas dus we hebben het liever nog niet over de basisschool. Wel zijn dit dingen die in deze fase op het kind afkomen. Speelgoed dat goed bij het ondersteunen en ontwikkelen van deze vaardigheden aansluit is altijd een leuke verrassing. Laat je kind bijvoorbeeld samen leren met Bob de Vrolijke Laptop. Bob komt tot lven dankzij zijn bewegende handjes en vrolijke animaties op het scherm. Speel uitdagende spelletjes, luister naar vrolijk gezongen liedjes of maak kennis met letters, cijfers, tellen en meer! Naast Bob de Vrolijke Laptop hebben we nog meer leuke sinterklaascadeaus voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar. Ter inspiratie hebben we ze hieronder voor jou op een rijtje gezet.

 

de leukste sinterklaascadeaus
voor oudere kids
Ben je op zoek naar leuke Sinterklaas cadeaus voor al wat oudere kids? Dan ben je bij VTech aan het juiste adres. Het speelgoed mag voor deze kids al wat uitdagender worden maar uiteraard is er ook ruimte voor plezier. Ken je onze nieuwe Super Sound Karaoke al? Je kind kan meezingen met zijn of haar favoriete liedjes en daarbij de zang van de artiest verwijderen. Het is ook mogelijk om je eigen stem te vervormen. Kortom met de Super Sound Karaoke set kun je pas echt een feestje bouwen. Hieronder hebben we nog de leukste cadeaus opgesomd voor kinderen vanaf 6 jaar.

 

Hoe geef je Sinterklaascadeaus op een leuke manier? 

Pakjesavond is voor ieder kind één groot feest. Vol verwachting klopt hun hart. Kinderen zijn natuurlijk extra nieuwsgierig wat Sinterklaas voor hen heeft meegebracht. Om te voorkomen dat de kinderen hun cadeaus in één keer uitpakken geven we een aantal suggesties om het uitpakken wat langer te laten duren.


 

vragen over de sinterklaascadeaus?
Elk kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk dat het Sinterklaascadeau past bij de ontwikkeling van het kind. Heb je vragen over de VTech Sinterklaascadeau suggesties voor op het verlanglijstje van je kind? Neem dan gerust contact met ons op.