Dé leukste boekjes voor peuters
VTech heeft diverse babyboekjes en peuterboekjes voor de leeftijd van 1 tot en met 3 jaar. Tussen deze leeftijd ontwikkelt een kind zich op allerlei niveaus van baby naar kleuter. Om deze vaardigheden te ondersteunen biedt VTech verschillende boekjes aan. Hiermee vormen de baby- en peuterboekjes de perfecte ondersteuning om kennis te maken met woordjes, vormen en kleuren maar ook melodietjes, liedjes en geluiden. Er gaat een wereld open voor actieve kleintjes!

VTech babyboekjes
Geef je kleintje zijn of haar eerste boekjes om nieuwe woorden, karakters en texturen te ontdekken. Ontdek samen met je kleintje het leuke Baby Dierenvriendjes Boekje. Met de knisperende vleugels van de uil, het pluche van de schildpad en de zachte bladzijden wordt de tastzin van je kleintje gestimuleerd. Of laat je kleintje kennis maken met 6 beekende kinderliedjes via het Dierenvriendjes Liedjesboek. Kortom: met de babyboekjes van VTech valt er veel te ontdekken voor je kleintje.

Veel speel- & leerplezier met VTech MagiBook
VTech MagiBook is een interactief en educatief systeem dat garant staat voor uren speel- en leerplezier voor jouw peuter. De activiteitenboeken komen tot leven door overal met de magische op te tikken. Jouw peuter kan zich uren vermaken met liedjes, geluiden, muziek, zoekopdrachten en spelletjes om zo spelenderwijs zich te ontwikkelen en grenzen te verleggen. Zo helpt VTech MagiBook bij de ontwikkeling van jouw kindje.

Vragen over de boekjes van VTech?
De ontwikkeling tijdens de peutertijd is voor ieder kindje anders. Het is dan ook belangrijk om speelgoed aan te bieden dat aansluit bij de ontwikkeling van je kind. VTech peuterboekjes kunnen helpen bij de ontwikkelng van jouw peuter om spelenderwijs de wereld te ontdekken. Heb je vragen over de boekjes? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen hieronder.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Welke leeftijd beginnen met voorlezen?

Met voorlezen kun je al beginnen in de babytijd. Baby's zijn al in de baarmoeder bezig met de vroege taalontwikkeling. Het begint met de klanken en ritme van woorden. Daarom kun je niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. Bij het voorlezen aan een baby is de klank, het ritme, je stemgebruik en emotie het belangrijkste. Kinderen beginnen vanaf hun eerste levensjaar echte woorden te zeggen. En na een half jaar worden dit twee-woord zinnen. Vanaf dat moment raken ze ook steeds meer geïnteresseerd in de inhoud van een boekje.

Welke leeftijd voelboekje?

Een voelboekje is geschikt voor baby's vanaf 3 maanden. Bekijk bijvoorbeeld eens het Baby Dierenvriendjes Boekje van VTech. Het zachte pluche van de schildpad en de 6 interactieve bladzijden stimuleren de tastzin van een baby.

Welke boek om te leren leren?

Bij VTech hebben we speciale boekje waarmee kinderen van 1 t/m 3 jaar hun eerste woordjes kunnen leren. Kijk bijvoorbeeld eens naar het Mijn Eerste 100 Woordjes Boek van VTech. Met dit boek maken kinderen kennis met 100 woorden in het Nederlands én Engels.

Hoe leer je je kind het alfabet?

Een kind kan het alfabet het beste spelenderwijs leren. Bij VTech hebben we hier speciale boekjes voor. Bekijk bijvoorbeeld eens het Mijn Interactief Woordenboek of het Peppa Pig Alfabet Boek. Met de grappige geluiden, vrolijke zinnetjes en melodietjes leren ze op een interactieve manier het alfabet.

Hoe oud letters leren?

In groep 3 leren kinderen officieel de letters herkennen en woordjes lezen. Maar het is ook niet gek als jouw peuter al begint met het aanwijzen van de eerste letter van zijn of haar voornaam. Ook zijn er soms al kinderen die op eigen wijze hun naam onder een tekening schrijven. Met de boekjes van VTech kun je enthousiaste kinderen alvast kennis laten maken met het alfabet. Kijk bijvoorbeeld eens naar het Peppa Pig Alfabet Boek.