Ontdek de educatieve voordelen van onze interactieve dieren!

Onze interactieve dieren zijn niet alleen schattig en leuk om mee te spelen. Ze zijn ook educatief en stimuleren de ontwikkeling van je kind. Het dierenspeelgoed is voorzien van diverse functies waarmee je kind bijvoorbeeld kan leren tellen, kleuren en vormen herkennen. Ook zijn er dieren die helpen om in slaap te vallen, zoals het Bedtijd Vosje dat voorzien is van rustgevende geluiden en liedjes.

Bij VTech vinden we het belangrijk dat kinderen spelenderwijs leren en zich op een natuurlijke manier kunnen ontwikkelen. Onze interactieve dieren zijn daar een perfect voorbeeld van! 

Hoogwaardige kwaliteit dierenspeelgoed

De interactieve dieren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en bestand zijn tegen een stootje. Daarnaast voldoet al ons speelgoed aan strenge veiligheidsnormen. Zo kun je met een gerust hart jouw kindje laten spelen met onze interactieve dieren. Kies je favoriete speelgoed dier uit en laat jouw kleintje genieten van urenlang speelplezier en educatieve ontdekkingen.

Breid je VTech collectie uit

Als je enthousiast bent over het interactieve dierenspeelgoed van VTech en graag de collectie wilt uitbreiden, dan heb je geluk! Ons dierenspeelgoed is onderdeel van overkoepelende speelgoedlijn; VTech Baby. Zo kun je de speelgoedcollectie van je kindje compleet maken en nog meer plezier laten beleven aan het spelen met de interactieve dieren van VTech. 

Vragen over interactieve dieren? 

Ieder kind ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Het is dan ook belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van jouw kind. De interactieve dieren van VTech zijn geschikt voor kinderen van 1 tot en met 3 jaar. Dit is slechts een richtlijn, want soms beleven kinderen veel langer plezier eraan.

Heb je vragen over ons interactieve dierenspeelgoed? Neem dan gerust contact met ons op of lees de veelgestelde vragen hieronder. 

MEEST GESTELDE VRAGEN

Waarom interactief dierenspeelgoed van VTech?

Het VTech dierenspeelgoed is interactief en biedt tal van voordelen voor de ontwikkeling van kinderen. Het speelgoed stimuleert niet alleen lichamelijke ontwikkeling, maar ook cognitieve, sociale en emotionele vaardigheden. Het gebruik van VTech interactief dierenspeelgoed stelt kinderen in staat om op een zelfstandige manier zichzelf te ontwikkelen op hun eigen tempo.

Voor welke leeftijd zijn de interactieve dieren van VTech geschikt?

De interactieve dieren van VTech zijn geschikt voor kinderen van 1 tot en met 3 jaar. Het is slechts een richtlijn, want het kan zijn dat jouw kind er langer plezier aan beleeft.