Speelgoed voor baby's tot 1 jaar
Tussen de geboorte en het moment dat je baby 1 jaar wordt gebeurt er heel erg veel! In één jaar ontwikkelt een baby al zijn zintuigen: hij komt met diverse materialen in aanraking, hoort grappige muziek of geluiden, ziet verschillende kleuren en ga zo maar door. VTech ondersteunt jouw baby door speelgoed aan te bieden voor alle fasen van ontwikkeling: van grove en fijne motoriek tot een eerste kennismaking met dieren, kleuren en cijfers.

Diverse VTech rammelaars
Onze VTech rammelaars zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende vormen en maten en beschikken over de leukste liedjes en geluidjes. Een rammelaar stimuleert de ontwikkeling van jouw baby, het is dan vaak ook één van de eerste speeltjes voor hem of haar. Meestal gaat een baby een rammelaar gebruiken wanneer hij of zij 3 maanden oud is. Met een rammelaar hoeft je kindje zich nooit te vervelen want het stimuleert de oog- handcoördinatie doordat hij of zij het speeltje ziet, er naartoe beweegt en het vervolgens pakt. Wanneer de rammelaar ook nog leuke, vrolijke geluidjes produceert tovert dit al snel een glimlach op zijn of haar gezicht. Een baby zal daarom ook heel lang geboeid zijn door een rammelaar, het is niet iets waar hij of zij maar een paar keer mee zal spelen en daarom is het ook nog eens een duurzame aankoop.

Vragen over de VTech rammelaars of klein speelgoed?
Gedurende de babytijd ontwikkelt jouw kindje zich op zijn of haar manier. Het is dan ook belangrijk om klein speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je baby. De adviesleeftijd voor rammelaars en klein speelgoed is 0 tot en met 3 jaar. Heb je vragen over het VTech babyspeelgoed? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen hieronder.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Waarom is een rammelaar goed voor een baby?

Baby's van rond de 3 à 4 maanden raken geboeid door hun handjes. Met een rammelaar kun je deze motorische vaardigheden op een speelse manier stimuleren. De baby leert naar de rammelaar grijpen en deze vast te houden. Ook wordt het grijpreflex en gehoor gestimuleerd met een rammelaar.