Knikkerbaan voor 4 tot en met 7 jaar
Tussen de 4 en 7 jaar ontwikkelt je kind vele vaardigheden: motorische vaardigheden, taal, cijfers en natuurlijk ontdekt het de wereld om zich heen. VTech ondersteunt tijdens deze ontwikkeling door middel van innovatief en educatief speelgoed. Met de VTech Marble Rush knikkerbaan leert je kind zelf zijn fantasie baan te maken waar de knikkers doldwaas en supersnel doorheen kunnen rollen. Jouw kind zal vol aandacht en concentratie met onze knikkerbanen willen spelen!

Waarom een VTech knikkerbaan geweldig is voor jouw kindje
Zeg nou zelf, een knikkerbaan is geweldig! Knikkerbanen zijn tijdloos speelgoed en blijven de aandacht van kinderen van 4 tot en met 7 jaar trekken. Misschien heb jij vroeger zelf ook wel geknikkerd. Dit populaire spelletje is niet alleen heel leuk, maar ook nog eens héél erg leerzaam voor jouw kleine spruit. Kinderen leren er ontzettend veel van. Knikkeren stimuleert de creativiteit en zorgt ervoor dat jouw kleintje spelenderwijs oefent op allerlei gebieden. Het is natuurlijk ook fantastisch om het met het gehele gezin te doen. Wie gaat er winnen? Laat die knikkers maar rollen!

Vragen over de VTech knikkerbaan?
Gedurende een periode van 4 tot en met 7 jaar ontwikkelt een peuter zich tot kleuter. Het is daarom ook belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling in deze periode. De adviesleeftijd voor de Marble Rush knikkerbanen is vanaf 4 jaar en ouder. Heb je vragen over een VTech knikkerbaan? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen.