Knikkerbaan speelgoed; goed voor de ontwikkeling
Kinderen ontwikkelen tussen de 4 en 7 jaar zijn of haar motorische vaardigheden en raken bekend met taal, cijfers en natuurlijk ook de wereld om zich heen. VTech ondersteunt tijdens deze ontwikkeling door middel van innovatief en educatief speelgoed. Met het knikkerbaan speelgoed van VTech leert je kind zelf zijn of haar fantasie knikkerbaan te bouwen. Je zult merken dat jouw kind vol aandacht en concentratie met onze knikkerbanen zal willen spelen. Ons knikkerbaan speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. 

Knikkerbaan voor 4 jaar oud
Ben je specifiek op zoek naar een knikkerbaan die geschikt is voor een kind van 4 jaar? Dan is de Marble Rush - Discovery Set XS100 het ideale knikkerbaan speelgoed om mee te beginnen. Dit is een kleine knikkerbaan die kinderen vanaf 4 jaar geheel zelf kunnen bouwen. Met in totaal 30 onderdelen, waaronder een trechter, kunnen vierjarigen de knikkerbaan geheel zelf bouwen. Laat ze de knikkers lanceren en ontdekken waar ze naartoe vliegen. Kortom: de kleine knikkerbaan van VTech zorgt voor uren speelplezier.

Knikkerbaan voor 5 jaar en ouder
Al onze knikkerbanen zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder. Maar natuurlijk is het ook afhankelijk van hoe jouw kind zich ontwikkelt. Loopt jouw kindje wat voor op de ontwikkeling? Dan kun je kiezen voor het uitgebreidere knikkerbaan speelgoed van VTech. Deze bestaan uit meerdere onderdelen en vormen daardoor een grotere uitdaging. Het is ook mogelijk om de kleine knikkerbaan met een grote knikkerbaan te combineren. Zo zorg je voor eindeloos speelplezier!

Waarom knikkerbaan speelgoed geweldig is voor jouw kind!

Zeg nou zelf, het knikkerbaan speelgoed van VTech is toch geweldig! Het leuke van knikkerbanen is dat het tijdloos speelgoed is en dat ze de aandacht van kinderen van 4 tot en met 7 jaar blijft trekken. Misschien heb jij vroeger ook nog wel zelf een knikkerbaan gemaakt. Een knikkerbaan bouwen is niet alleen leuk, maar ook nog eens heel leerzaam voor jouw kleine spruit. Kinderen leren alleen al van het bouwen ontzettend veel. Het zorgt ervoor dat de creativiteit wordt gestimuleerd en zorgt ervoor dat jouw kleintje spelenderwijs oefent op allerlei gebieden. Het is natuurlijk ook fantastisch om met het hele gezin samen te bouwen en spelen. Wie gaat er winnen? Laat die knikkers maar rollen over de baan!


Vragen over de VTech knikkerbaan?
Gedurende een periode van 4 tot en met 7 jaar ontwikkelt een peuter zich tot kleuter. Het is daarom ook belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling in deze periode. De adviesleeftijd voor Marble Rush knikkerbanen is vanaf 4 jaar en ouder. Heb je vragen over een VTech knikkerbaan? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen hieronder.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Welke knikkerbaan is leuk?

Er is niet één knikkerbaan die de beste is, alle knikkerbanen van VTech zijn even leuk. Het enige dat ze onderling van elkaar verschillen in mogelijkheden. Zo hebben we bij VTech een knikkerbaan die het beste bij een kindje van 4 jaar oud past. Ook voor kinderen van ouder dan 4 jaar hebben we uitdagende knikkerbanen. Bekijk ons aanbod en ontdek en beoordeel welke knikkerbaan het leukste is voor jouw kindje.

Voor welke leeftijd is knikkerbaan speelgoed geschikt?

Het knikkerbaan speelgoed van VTech is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder. Voor kinderen van 4 jaar hebben we een kleine knikkerbaan. Is je kindje al wat ouder of loopt hij of zij voor qua ontwikkeling? Dan zou je ook voor een grote knikkerbaan kunnen kiezen. Deze bestaat uit meer onderdelen waarmee ze een knikkerbaan kunnen bouwen.