PLUCHen en slaapvriendjes

torenhoog knuffelgehalte 

De zachte pluche vriendjes van VTech hebben een torenhoog knuffelgehalte. Ze helpen kleintjes vanaf de geboorte de slaap te vinden, maar zijn er ook als dat een keer niet zo lukt. In dat geval hebben ze een reeks melodietjes en gezongen liedjes in petto, maar ook knipperende lichtjes die een even rustgevend als vertrouwd gevoel opleveren.

rammelaars en klein SPEELGOED

de eerste ontdekkingen
Wat ontdekken kleintjes veel tussen hun geboorte en hun eerste verjaardag! Ze groeien, gaan op verkenning en raken gehecht aan hun speelgoed. Onze interactieve rammelaars en klein speelgoed zitten boordevol activiteiten en moedigen kleintjes aan op gebied van motoriek en taalontwikkeling. 

boekjes voor baby's

het eerste boekje

Al vanaf jonge leeftijd kunnen kleintjes veel leren uit boekjes die speciaal zijn ontworpen voor hun kleine handjes. Kinderliedjes, verhalen en kleuren vormen de basis van deze boekjes. De verschillende texturen bevorderen de ontwikkeling van de tastzin en de fijne motoriek.

loopwagens 

leren lopen
Kleintjes leren eerst zitten, rollen en kruipen voordat ze beginnen te lopen. Er zijn ook kleintjes die het kruipen overslaan en al beginnen met lopen. Zoveel ontdekkingen volgen met deze bewegingen. Om deze ontwikkeling veilig maar ook leuk voort te zetten, kies je voor de VTech loopwagens!

vragen over Vtech baby?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor VTech Baby is 0 t/m 3 jaar. Heb je nog andere vragen over VTech Baby? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk onze meest gestelde vragen.