nachtlampjes en mobielen voor baby's

voor een goede nachtrust 
Lieve zinnetjes, rustgevende slaapliedjes en lichtjes én heldere projecties. Functies die zijn ontworpen om kleintjes te kalmeren en een goede nachtrust te bieden. 

rammelaars en Pluchen SPEELGOED

de eerste ontdekkingen
Wat ontdekken kleintjes veel tussen hun geboorte en hun eerste verjaardag! Ze groeien, gaan op verkenning en raken gehecht aan hun speelgoed. Onze interactieve rammelaars en klein speelgoed zitten boordevol activiteiten en moedigen kleintjes aan op gebied van motoriek en taalontwikkeling. Daarnaast draagt ons interactief, pluchen speelgoed bij aan de ontwikkeling van de tastzin.

boekjes voor baby's

het eerste boekje

Al vanaf jonge leeftijd kunnen kleintjes veel leren uit boekjes die speciaal zijn ontworpen voor hun kleine handjes. Kinderliedjes, verhalen en kleuren vormen de basis van deze boekjes. De verschillende texturen bevorderen de ontwikkeling van de tastzin en de fijne motoriek.

loopwagens 

leren lopen
Kleintjes leren eerst zitten, rollen en kruipen voordat ze beginnen te lopen. Er zijn ook kleintjes die het kruipen overslaan en al beginnen met lopen. Zoveel ontdekkingen volgen met deze bewegingen. Om deze ontwikkeling veilig maar ook leuk voort te zetten, kies je voor de VTech loopwagens!

BABYNIEUWS 

Les enfants sont conquis !