nachtlampjes en mobielen voor baby's

voor een goede nachtrust 
Zoete zinnetjes, mooie slaapliedjes, rustgevende lichtjes en heldere projecties. Functies die zijn ontworpen om baby's tot rust te brengen en een goede nachtrust te bieden. 

rammelaars en Pluchen

de eerste ontdekkingen
Wat ontdekt een kind veel tussen zijn geboorte en zijn eerste verjaardag! Je kleintje verkent, groeit en raakt gehecht aan zijn speelgoed. Onze rammelaars en klein speelgoed zijn interactief en vol activiteiten om de aandacht van je kleintje te stimuleren. Voor meer zachtheid kunnen interactieve knuffels zorgen voor nog meer ondersteuning in de ontwikkeling. 

boeken voor baby's

het eerste boek

Vanaf jonge leeftijd leren kleintjes vanalles uit boeken die zijn ontworpen voor hun kleine handjes. Kinderliedjes, verhalen en kleuren vormen de basis van deze boekjes. De verschillende texturen ontwikkelen de tastzin en de fijne motoriek. 

loopwagens 

leren lopen
Vanaf 12 maanden, en soms zelfs daarvoor, begint je kleintje zich op te trekken, op te staan en vooruit te gaan ... Zoveel ontdekkingen volgen met deze bewegingen! Om deze voortuitgang veilig voort te zetten en dit vooral leuk te maken kies je voor de VTech loopwagens!

BABYNIEUWS 

Les enfants sont conquis !