Zet de eerste stapjes met VTech loopwagens
Leren lopen wordt een stuk leuker en eenvoudiger met een loopwagen van VTech. Het is niet voor niks dat deze speelgoed loopkarren razend populair zijn. Een loopwagen is voor de kleintjes namelijk de ideale manier om hun gevoel voor balans uit te testen en hun eerste stapjes te zetten. Het is erg belangrijk dat de kleintjes bekend worden met hun lichaam en deze op een speelse manier leren beheersen. Evenwicht speelt hierin natuurlijk een belangrijke rol. Vanaf het moment dat kinderen kunnen staan, is de loopwagen van VTech de ideale uitdaging om hier mee aan de slag te gaan. Zo leert jouw kleintje echt die eerste stapjes te gaan zetten. Er is toch niets mooiers dan staand achter een loopwagentje de wijde wereld ontdekken?

Meer dan een loopwagen
Met een VTech loopwagen kan je kindje nog veel meer dan zijn of haar eerste stapjes zetten. Met de VTech Baby Walker kan je kindje vanaf 9 maanden beginnen met het interactieve activiteitenpaneel die op de loopkar is bevestigd. Dit activiteitenpaneel is afneembaar, zodat je kindje hier ook zittend mee kan spelen. Het loopgedeelte van de VTech loopkar ondersteunt de eerste stapjes van je kindje op een vrolijke en interactieve manier. De loopkar van VTech is duurzaam en gemaakt van stevig materiaal.

Vragen over de loopwagens van VTech?
Gedurende de peutertijd ontwikkelt ieder kind zich op zijn of haar eigen manier. Het is dan ook belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je peuter. Sommige kindjes kunnen hun eerste stapjes al (met een loopkar) zetten voordat ze 1 jaar zijn, terwijl een ander kindje iets langer de tijd nodig heeft. Heb je vragen over een VTech loopkar? Neem dan per e-mail of telefonisch contact  met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen hieronder.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Welke leeftijd loopwagen?

Een loopkar is geschikt voor kinderen van 1 tot 3 jaar. Dit is slechts een indicatie. Het kan zijn dat jouw kind al voor zijn of haar eerste verjaardag met een loopkar kan lopen. Met een loopkar van VTech leer je niet alleen je kindje zijn of haar eerste stapjes zetten. Ook kan je kindje zittend spelen met het activiteitenpaneel.

Wat is de beste loopwagen?

Welke loopwagen het beste is, dat hangt af van je persoonlijke voorkeur. Met de VTech loopwagens wordt je kindje ondersteunt bij het leren lopen. Daarnaast zijn de loopwagens voorzien van een activiteitenpaneel waarmee kindjes zitten kunnen spelen.

Welke voordelen heeft een loopwagen voor baby's?

De loopwagens van VTech triggeren een baby om de kar voort te duwen. Dit komt ten goede van de psychomotorische ontwikkeling. Ze verhogen de autonomie omdat je kindje zich vrij kan bewegen door huis. Daarnaast versterkt het de coördinatie.

Welke soorten loopwagens voor baby's zijn er?

Bij VTech hebben we verschillende soorten loopwagens. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Baby Walker op vier wielen, deze is voorzien van een activiteitenpaneel. Deze kun je loshalen zodat je kindje er ook zittend mee kan spelen. Wil je de loopwagen kunnen omzetten naar een walker of step? Bekijk dan Hoefje Hert 4 in 1 Loopwagen.