Waarom speelgoed voor onderweg? 

Tussen de geboorte en de eerste verjaardag van een baby gebeurt er heel veel! In één jaar ontwikkelt een kindje al zijn zintuigen: hij komt met verschillende materialen in aanraking, hoort grappige muziek of geluiden, ziet verschillende kleuren enzovoorts. VTech ondersteunt kleintjes door speelgoed aan te bieden voor alle fasen van ontwikkeling: van grove en fijne motoriek tot een eerste kennismaking met diieren, kleuren en cijfers. 

Tijdens een lange reis is het voor kleine kinderen vaak moeilijk om zich bezig te houden. VTech heeft daarom speciaal speelgoed voor in de auto of voor op reis met een ander vervoermiddel. Veel speelgoed is namelijk te groot of onhandig om onderweg mee te nemen. Daarom is speelgoed voor onderweg vaak klein en handig mee te nemen. Zo heeft jouw kleintje altijd bijpassend speelgoed voor op vakantie of onderweg in de auto. 

Activiteiten Tablet roze

De roze Activiteiten Tablet van VTech is een perfect voorbeeld van speelgoed dat geschikt is voor onderweg. De roze Activiteiten Tablet is hét educatieve speelgoed voor de allerkleinsten! Raak de 25 interactieve app-toetsen aan om kennis te maken met kleuren, vormen, dieren en nog veel meer! Luister naar muziek en korte verhaaltjes, 'bel' een vriendje en leer interessante weetjes. De lieve puppy zingt maar liefst 3 vrolijke liedjes en begeleidt je tijdens het spelen. Vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes stimuleren de taalontwikkeling en dragen bij aan de uitbreiding van de woordenschat. Het aanraken van de toetsen draagt bij aan de ontwikkeling van de fijne motoriek en de oog-handcoördinati. De vrolijke reacties prikkelen de fantasie en stimuleren het spelen van rollenspellen. En tot slot moedigen de vriendelijke stem, knipperende lichtjes en kleurrijke vormgeving kleintjes aan om op ontdekking te gaan. Kortom, volop speelplezier met het speelgoed voor onderweg van VTech!

Vragen over het VTech speelgoed?

In de eerste levensjaren ontwikkelt ieder kind zich op zijn of haar eigen manier. Het is dan ook belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van jouw kind. Dit VTech speelgoed is geschikt voor kinderen van 0 tot en met 12 maanden. Heb je vragen over het babyspeelgoed? Neem dan gerust contact met ons op of lees de meest gestelde vragen over het kinderspeelgoed hieronder.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Welk speelgoed voor in de auto?

VTech heeft speciaal een selectie van speelgoed aangemaakt dat geschikt is om mee te nemen onderweg. Al dit speelgoed is uiteraard ook geschikt om mee te nemen in de auto. Denk hierbij bijvoorbeeld aan babytablets en leuke boekjes.

Welk speelgoed meenemen op reis?

Speelgoed dat zeer geschikt is om mee te nemen op reis zijn onder andere: leuke boekjes, babytablets en knuffel- en speelvriendjes. Deze zijn zee geschikt om onderweg mee te nemen in bijvoorbeeld de auto, het vliegtuig, de trein en alle andere vervoersmiddelen.

Hoeveel speelgoed mee op vakantie?

Neem op vakantie genoeg speelgoed mee om jouw kleintje te vermaken. Probeer zoveel mogelijk variatie in het speelgoed aan te brengen. Dan zijn drie babyspeeltjes vaak al genoeg. Als je nog ruimte over hebt om meer speeltjes mee te nemen is dat altijd goed!

Welk speelgoed mee in vliegtuig?

Met het vliegtuig reizen met een baby kan soms best lastig zijn. Bereid je daarom goed voor en neem speelgoed mee om jouw baby zo goed mogelijk te vermaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan speelgoed als: een knuffelpop, een babytablet of een dierenvriendjes- of knuffelboekje.