Waarom speelgoed voor onderweg? 

Tijdens een lange reis is het voor kleine kinderen vaak moeilijk om zich bezig te houden. VTech heeft daarom speciaal speelgoed voor in de auto of voor op reis met een ander vervoermiddel. Veel speelgoed is namelijk te groot of onhandig om onderweg mee te nemen. Daarom is speelgoed voor onderweg vaak klein en handig mee te nemen. Zo heeft jouw kleintje altijd bijpassend speelgoed voor op vakantie of onderweg in de auto. 

Welk speelgoed voor in de auto?

VTech heeft een selectie voor jou gemaakt van het leukste speelgoed voor onderweg. Zo houd je jouw kleintje altijd op een leuke manier bezig tijdens een lange reis. Ontdek hierboven boekjes, babytablets en speelgoed om aan de kinderwagen of het autostoeltje te hangen voor volop speelplezier onderweg!

Welk speelgoed voor in het vliegtuig?

Met het vliegtuig reizen met een baby kan soms best lastig zijn. Bereid je daarom goed voor en neem speelgoed mee om jouw baby zo goed mogelijk te vermaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan speelgoed als: een knuffelpop, een babytablet of een dierenvriendjes- of knuffelboekje. Hou uiteraard wel altijd rekening met je medepassagiers.

Een speelgoedstuurtje voor in de auto

Wanneer je met de auto op vakantie gaat is natuurlijk niks zo leuk voor jouw kleintje om zelf ook te kunnen ''autorijden''. Het Toeter & Draai Stuurtje is dankzij de klittenbandsluiting eenvoudig te bevestigen waardoor jouw kleintje ook tijdens de gehele autorit mee kan sturen. Maar ook het drukken op de richtingsaanwijzers en de vrolijke reacties dragen bij aan volop speel- en rijplezier.

Vragen over het VTech speelgoed?

In de eerste levensjaren ontwikkelt ieder kind zich op zijn of haar eigen manier. Het is dan ook belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van jouw kind. Dit VTech speelgoed is geschikt voor kinderen van 0 tot en met 12 maanden. Heb je vragen over het babyspeelgoed? Neem dan gerust contact met ons op of lees de meest gestelde vragen over het kinderspeelgoed hieronder.