vtech wordt groen!
De eerste VTech voertuigen gemaakt van duurzame materialen komen op de speelgoedmarkt! Zo zullen kleintjes en hun ouders verleid worden door onze Sorteer & Leer Recycletruck. De naam van deze truck is toepasselijk, want hij is ontworpen om kinderen kennis te laten maken met recyclen en is zelfs gemaakt van hergebruikt plastic!

 

Ons speelgoed is recyclebaar!
Als u zeker weet dat uw kind niet meer met zijn speelgoed zal spelen, aarzel dan niet om het weg te geven, door te verkopen of te schenken aan een vereniging. Als u geen andere keuze hebt dan het weg te gooien, lever het dan in bij een inzamelpunt. Daar kunnen alle materialen met respect voor het milieu gerecycled worden en krijgen verschillende onderdelen van het speelgoed een tweede leven.


Geoptimaliseerde verpakking

VTech blijft zich inspannen om de impact op het milieu te verminderen door alle verpakkingen te optimaliseren, denk hierbij aan: gebruik van gerecycled karton, geoptimaliseerde afmetingen van de dozen, gebruik van plastic alleen wanneer nodig en 100% recyclebaar karton. Dus als je een VTech speeltje aanbiedt, vergeet dan niet de verpakking te sorteren.

De kleine overgebleven plastic onderdelen in onze verpakking willen wij tegen 2025, bij 99% van onze elektrische producten, vervangen hebben door een plantaardig alternatief.

Het is de missie van VTech om innovatieve producten van hoge kwaliteit te ontwerpen, te produceren en te leveren met een minimale impact op het milieu, terwijl duurzame waarde wordt gecreëerd voor onze klanten en gemeenschappen.

ONZE TOEWIJDING AAN KINDEREN

Voor meer informatie over VTech's wereldwijde sociale betrokkenheid, bekijk het VTech Group rapport.