vtech wordt groen!
De eerste VTech voertuigen gemaakt van duurzame materialen komen op de speelgoedmarkt! Zo zal de beroemde Toet Toet Auto's collectie worden verrijkt met 3 nieuwe voertuigen van bioplastic. Iets om alle fans een plezier mee te doen!

De kleintjes en hun ouders zullen ook verleid worden door onze Sorteer & Leer Recycle Truck. De naam van deze truck is toepasselijk, want hij werd ontworpen om kinderen kennis te laten maken met recycling en is zelfs gemaakt van hergebruikt plastic!


Geoptimaliseerde verpakking

VTech blijft zich inspannen om de impact op het milieu te verminderen door alle verpakkingen te optimaliseren, denk hierbij aan: gebruik van gerecycled karton, geoptimaliseerde afmetingen van de dozen, gebruik van plastic alleen wanneer nodig en 100% recyclebaar karton. Dus als je een VTech speeltje aanbiedt, vergeet dan niet de verpakking te sorteren.

De kleine overgebleven plastic onderdelen in onze verpakking willen wij tegen 2025, bij 99% van onze elektrische producten, vervangen hebben door een plantaardig alternatief.

 

Ons speelgoed is recyclebaar!
Als u zeker weet dat uw kind niet meer met zijn speelgoed zal spelen, aarzel dan niet om het weg te geven, door te verkopen of te schenken aan een vereniging. Als u geen andere keuze hebt dan het weg te gooien, lever het dan in bij een inzamelpunt. Daar kunnen alle materialen met respect voor het milieu gerecycled worden en krijgen verschillende onderdelen van het speelgoed een tweede leven.

Het is de missie van VTech om innovatieve producten van hoge kwaliteit te ontwerpen, te produceren en te leveren met een minimale impact op het milieu, terwijl duurzame waarde wordt gecreëerd voor onze klanten en gemeenschappen.

ONZE TOEWIJDING AAN KINDEREN

Voor meer informatie over VTech's wereldwijde sociale betrokkenheid, bekijk het VTech Group rapport.