ONZE footprint VERMINDEREN 

ONZE ACTIES in de supply chain
Om onze ecologische footprint te verkleinen, lanceerden we in 2008 het programma '"Every Component Counts" en het "Compact Design"-principe waarbij we voortdurend werken aan het verminderen van het gebruik van materialen en componenten in producten. 

Ons speelgoed is ontworpen om de impact op het milieu gedurende de gehele levenscyclus van het product te minimaliseren. VTech-ontwerpers en -ingenieurs volgen het principe van LCA, ofwel levenscyclusanalyse, om milieuvriendelijkere producten te ontwerpen. 

optimaliseer transport

van ons... naar U !
Het energiezuinig beheren van onze supply chain is ook een van onze hoofddoelen, aangezien we educatief speelgoed aan consumenten over de hele wereld verkopen. We werken nauw samen met onze leveranciers en klanten om zendingen te consolideren en te combineren. Daarnaast is zeevervoer ons belangrijkste middel voor verzending over lange afstanden. 

Voor binnenlandse levering van goederen hebben we magazijnen op verschillende locaties over de hele wereld om vrachtwagenvervoer over lange afstanden te vermijden.  Daarnaast hebben we het gebruik van spoor- en binnenvaartvracht verhoogd om de impact op het milieu te minimaliseren. 


EEN ERKENDE AANPAK

Dankzij deze verschillende maatregelen in de hele productie-en distributieketen heeft VTech verschillende prijzen ontvangen, waaronder de "Sustainability Excellence Award" van de Hong Kong Chamber of Listed Companies.