Divers speelgoed voor 2 jarigen

Vind je het moeilijk om het juiste speelgoed te kopen voor kinderen rond de 2 jaar? VTech helpt je een handje met het uiteenlopende speelgoed assortiment speciaal voor 2 jarigen. Per product staat er naast een uitgebreide beschrijving een aantal ontwikkelingsaspecten uitgeschreven. Zo is het mogelijk om het speelgoed precies af te stemmen op de wensen en behoeften van jouw kind. Al het speelgoed uit dit assortiment draagt op zijn eigen manier een stukje bij aan de ontwikkeling van kinderen rond de 2 jaar. Bekijk ons aanbod en ontdek jouw favoriete speelgoed voor jouw kleintje. 

Boekjes voor kinderen van 2 jaar

Voorlezen is een hele leuke en nuttige activiteit om samen met 2 jarige kinderen te doen. Denk bijvoorbeeld aan zachte boekjes met verschillende texturen, zoekboekjes en boekjes met een liedje. Die zal je peuter zeker leuk en interessant vinden. Met deze boekjes is het vaak mogelijk om tijdens het voorlezen veel interactie te hebben met je kind. Dit vinden ze vaak leuk en hier leren ze ook weer heel veel van. Zing bijvoorbeeld samen met het Dierenvriendjes Liedjesboek of leer je eerste woordjes met het Mijn Eerste 100 Woordjes boek. Deze boekjes mogen voor een 2-jarigeal wat meer tekst bevatten en wat spannender zijn. Lekker samen een avontuurlijk verhaaltje lezen bij mama op papa op schoot.


Speelgoed met muziek

Het maken van muziek is niet alleen superleuk maar draagt ook nog eens bij aan de bewustwording van het eigen lichaam en de motorische vaardigheden. Wanneer een kind 2 jaar is geworden wordt hij of zij geïntrigeerd door muziek. Dit is dan ook een van de redenen dat speelgoed voor 2-jarige kinderen zoveel geluidjes en muziek bevat. Binnen het VTech assortiment voor 2-jarige zie je onder andere een aantal microfoons voorbij komen die leuke Nederlandstalige kinderliedjes bevatten. Of wat dacht je van een voorleesboekje waarin ze leuke muziek maken en liedjes zingen. Kortom, genoeg keus om er thuis een feestje van te maken met dit te gekke speelgoed van VTech.


Vragen over het speelgoed voor 2 jarige?

Tijdens de kindertijd ontwikkelt ieder 2 jarig kind zich op zijn of haar eigen manier. Het is dan ook belangrijk om uitdagend speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van een kind van 2 jaar oud. Het kan zijn dat het ene speelgoed meer uitdaging vormt dan het andere voor jouw 2 jarige kind. Heb je nog andere vragen over het speelgoed voor 2 jarige van VTech? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen