Divers speelgoed voor 1 jarigen
In het assortiment van VTech vind je uiteenlopend speelgoed voor kinderen van rond de 1 jaar oud. Ze zijn vanaf 1 jaar geen echte baby meer, maar leren nog volop nieuw vaardigheden in korte tijd. Voor deze leeftijd hebben we dan ook bijpassend uitdagend speelgoed. Al het speelgoed van VTech is goed voor de ontwikkeling van kinderen rond de 1 jaar. Bekijk ons aanbod en ontdek jouw favoriete speelgoed voor je kindje.

Loopwagens en trekdieren
Kindjes van rond de 1 jaar oud beginnen hun eerste stapjes te zetten. Een loopwagen van VTech kan ondersteuning bieden bij het leren lopen. De loopwagen van VTech beschikt over een interactief activiteitenpaneel waardoor je kindje op een vrolijke en interactieve manier kan leren lopen. Het activiteitenpaneel kan ook los worden gekoppeld, waardoor je kindje er zittend mee kan spelen. Kan je kindje al loslopen? Kijk dan eens naar de Vrolijke Dierentractor. Hiermee wordt je kindje gemotiveerd om een rondje te wandelen, waarbij ze hun coördinatie en evenwicht verder kunnen ontwikkelen.

Vormentrommel voor 1 jarigen
Met de vrolijke Bumba Vormentrommel leert je kind op een leuke en vrolijke manier kennis te maken met vormen en cijfers. Laat je kindje de vormpjes in de juiste openingen plaatsen of laat hem of haar uitdagende trommel- of zoekspelletjes spelen. Ook kan je kindje luisteren naar de vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes met de originele stemmen van Bumba en zijn vriendjes! Kortom: dit is educatief speelgoed dat geschikt is voor ieder kind van 1 jaar of ouder.

Knuffels voor kinderen van 1 jaar
Een vrolijk knuffeldier is natuurlijk altijd een goed idee voor kinderen van rond de 1 jaar. Met de vrolijke knuffeldieren van VTech is het niet alleen leuk om gewoon te knuffelen, maar ook om de fantasie van je kindje te stimuleren. De knuffels van VTech zijn veilig, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken als je kindje op het knuffeldier sabbelt. In het assortiment van VTech vind je diverse vrolijke knuffeldieren. Kijk bijvoorbeeld eens naar Knuffie, Mijn Koalavriendje of Little Love - Mijn Knuffelpop Eenhoorn.

Vragen over speelgoed voor 1 jarigen?
Tijdens de kindertijd ontwikkelt ieder kind zich op zijn of haar eigen manier. Het is dan ook belangrijk om uitdagend speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van een kind van 1 jaar oud. Het kan zijn dat het ene speelgoed meer uitdaging vormt voor jouw 1 jarige kind dan het andere. Heb je nog andere vragen over ons uitgebreide speelgoed voor 1 jarige kinderen? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen.