Vormenstoof voor 1 tot 3 jaar
Kinderen tussen de 1 en 3 jaar ontwikkelen zich op allerlei niveaus van baby naar kleuter. VTech biedt divers speelgoed aan die de vaardigheden ondersteunen. Het vergt wat oefening, maar met een VTech vormenstoof leren kinderen de verschillende woordjes, cijfers, kleuren, vormen en geluiden te ontdekken, herkennen en onderscheiden. Bovendien wordt de fijne motoriek gestimuleerd, doordat de vormen door de juiste opening moeten worden geduwd. Met de vormenstoof van VTech zal er een wereld opengaan voor de actieve kinderen. Bekijk het aanbod van VTech en ontdek jouw favoriete vormenstoof!

Vormenstoof in een modern jasje
Met de  Activiteiten Kubus ontdek je door middel van de verschillende zijden allerlei cijfers, kleuren, dieren, etenswaren en muziek. Door de blokjes op de juiste plek te plaatsen hoor je grappige geluiden, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes. Daarnaast zijn er verschillende interactieve toetsen waardoor de kubus een stap verder gaat dan de traditionele vormenstoof. Kortom: met een interactieve vormenstoof van VTech hebben kinderen van 1 tot en met 3 jaar gegarandeerd urenlang speelplezier.

Vragen over een VTech vormenstoof?
Ieder kind ontwikkelt zich anders tijdens de peutertijd. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van jouw peuter. De adviesleeftijd voor de vormenstoven is 1 tot en met 3 jaar. Heb je vragen over de VTech vormenstoof of ons andere speelgoed? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen hieronder.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is een vormenstoof?

Een vormenstoof bestaat uit losse blokjes die in een specifiek gat van de stoof past. De blokjes zijn voorzien van een bepaalde vorm en kleur. Zo leert je kindje op een interactieve manier kennismaken met kleuren en vormen.

Wat leert je kindje van een vormenstoof?

Met de vormenstoof van VTech leert je kindje onder andere vormen, kleuren en cijfers herkennen.

Welke leeftijd vormenstoof?

De vormenstoof van VTech is geschikt voor kinderen van 1 t/m 3 jaar. Dit is slechts een indicatie. Het kan zijn dat jouw kindje al eerder toe is aan een vormenstoof. Het belangrijkste is dat je speelgoed aanbiedt dat past bij de ontwikkeling van jouw kindje.