Voor welke leeftijd is een vormenstoof?

De vormenstoof van VTech is geschikt voor kinderen van 1 t/m 3 jaar. Dit is slechts een indicatie. Het kan zijn dat jouw kindje al eerder toe is aan een vormenstoof. Het belangrijkste is dat je speelgoed aanbiedt dat past bij de ontwikkeling van jouw kindje.

VTech vormenstoven met geluid

De vormenstoven van VTech zitten boordevol vrolijke zinnetjes, melodietjes, geluiden en gezongen liedjes. Op deze manier leren kindjes spelenderwijs cijfers, kleuren, dieren, muziek en nog veel meer! Wanneer de blokjes op de juiste plek worden geplaatst worden kinderen beloond met grappige geluiden en gezongen liedjes. Daarnaast zijn er verschillende interactieve toetsen waardoor de kubus een stap verder gaat dan de traditionele vormenstoof. Kortom: met een interactieve vormenstoof van VTech hebben kinderen van 1 tot en met 3 jaar gegarandeerd urenlang speelplezier.

Je peuter kleuren leren door een vormenstoof

Onze vormenstoven zien er niet alleen heel kleurrijk uit maar ook de diverse zinnetjes en gezongen liedjes laten jouw kindje kennismaken met de verschillende kleuren. 

Vormenstoof van hout

Naast de welbekende vormenstoven van VTech hebben we ook een houten exemplaar, gemaakt van 100% FSC hout. Deze vormenstoof biedt net zoveel speelplezier als al onze andere vormenstoven en laat kinderen kennismaken met kleuren, cijfers, dieren, muziekinstrumenten en nog veel meer!

Vragen over een VTech vormenstoof?

Ieder kind ontwikkelt zich anders tijdens de peutertijd. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van jouw peuter. De adviesleeftijd voor de vormenstoven is 1 tot en met 3 jaar. Heb je vragen over de VTech vormenstoof of ons andere speelgoed? Neem dan per e-mail of telefonisch met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen hieronder.