Waarom een activiteitentafel? 

Een activiteitentafel of speeltafel voor een peuter is niet zomaar een tafel met wat speelgoed. Het is een hele ontdekkingstocht om erachter te komen wat je er allemaal mee kan doen. Het zit vol met allemaal leuke en leerzame spelletjes. Je hebt onder andere speeltafels met muziekinstrumenten, waarmee je allerlei geluiden en muziekjes kan maken. Of speeltafels met dieren, waarmee je het hele dierenrijk kan verkennen. Er zijn diverse uiteenlopende mogelijkheden, niet alleen qua thema, maar ook wat betreft het gebruikte materiaal, de speelmogelijkheden, je budget en zo zijn er nog wel meer dingen om in gedachte te houden. Kortom, volop speel- en leerplezier met de activiteitentafels van VTech. 

Een activiteitentafel voor kinderen vanaf 1 jaar

Onze activiteitentafels zijn geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar maar dit is slechts een richtlijn. Het kan goed zijn dat jouw kindje al eerder plezier ervaart bij het spelen met een activiteitentafel of dat hij of zij juist langer doorspeelt met de activiteitentafel. Ieder kindje is anders, kijk vooral goed naar de ontwikkeling van het kindje en wat hier bij past.

Het aanbod kinderspeeltafels van VTech

De verschillende speelelementen nemen kleintjes mee op avontuur en laten kennismaken met dieren, kleuren, cijfers en nog veel meer! Luister tijdens het spelen naar grappige geluiden, vrolijke zinnetjes, melodietjes en gezongen liedjes. De tafelpoten van de Dierenvriendjes Speeltafel kunnen verwijderd worden om ook zittend te spelen en ontdekken. En het paneel van de Draai & Leer Activiteitentafel kan omgedraaid worden zodat er tussen twee speelzijden gewisseld kan worden. Voor welke speeltafel ga jiji?

Vragen over het VTech speelgoed?

Ieder kind ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Het is dan ook belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van jouw kind. Dit VTech kinderspeelgoed is geschikt voor kinderen van 1 tot en met 3 jaar. Heb je vragen over de activiteitentafels of speelsets van VTech? Neem dan gerust contact met ons op of lees de veelgestelde vragen over het speelgoed hieronder.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is een speeltafel?

Een activiteitentafel is speciaal ontworpen voor peuters om zich op verschillende manieren te kunnen ontwikkelen. De speelelementen van de speeltafel laten jonge kinderen kennis maken met dieren, cijfers, vormen, kleuren en nog veel meer aan de hand van zinnetjes, geluiden en liedjes.

Welke leeftijd activiteitentafel?

De activiteitentafels van VTech zijn geschikt voor kinderen van 1 tot en met 3 jaar. Op deze leeftijd zit een kind volop in zijn ontwikkeling en maakt hij of zij voor het eerst kennis met onder andere cijfers, vormen en kleuren.

Waarom een activiteitentafel?

Een activiteitentafel of speeltafel voor een peuter is niet zomaar een tafel met wat speelgoed. Het is een hele ontdekkingstocht om erachter te komen wat je er allemaal mee kan doen. Het zit vol met allemaal leuke en leerzame spelletjes om kennis te maken met onder andere cijfers, kleuren en vormen.

Waarom is een speeltafel belangrijk?

Een speeltafel draagt op diverse manieren bij aan de ontwikkeling van een kind. Hierdoor leert een kind kennismaken met dieren, vormen, kleuren, cijfers en nog veel meer aan de hand van diverse geluiden, liedjes, melodietjes en zinnen.