Het eerste muziekinstrument van jouw kleintje
Bij VTech hebben we diverse muziekinstrumenten voor kinderen van 1 tot en met 3 jaar. Alle muziekinstrumenten hebben een stevig en duurzaam design. Hierdoor kunnen de instrumenten wel tegen een stootje tijdens het maken van muziek. Is jouw kleine Mozart ook zo gek op het maken van muziek? Maak van jouw peuter dan een mini muzikant met een drumstel, piano, xylofoon of één van de vele andere muziekinstrumenten van VTech.

Muziek-spelenderwijs de wereld ontdekken
Op welke manier kun je nou beter de wereld verkennen dan met muziek? De allerkleinsten kunnen muziek maken met de verschillende VTech muziekinstrumenten en zo spelenderwijs als mini muzikant de wereld verkennen. Daarbij komt nog eens dat de meeste peuters muziek maken gewoon helemaal geweldig vinden. Vooral lekker op vanalles slaan en helemaal vrolijk worden van al het geluid dat daaruit voort komt. Muziek maken helpt ze in hun emotionele ontwikkeling. In muziek kunnen peuters namelijk leren met hun gevoelens omgaan, hun emoties in kwijtraken én herkennen. Er is niks mooiers dan jouw peuter zien dansen uit blijdschap op zelfgemaakte muziek, maar muziek maken kan daarnaast ook een troostende werking hebben. Vooral stimuleren dus!

Vragen over de muziekinstrumenten van VTech?
De ontwikkeling tijdens de peutertijd is voor iedereen anders. Het is dan ook belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je peuter. De muziekinstrumenten zijn geschikt voor kindjes vanaf 1 jaar. Heb je vragen over de speelgoed muziekinstrumenten? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen hieronder.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Welke ontwikkeling stimuleer je met muziek?

Muziek heeft een kalmerende werking. Daarom is het belangrijk om kinderen kennis te laten maken met muziekinstrumenten. Het maken van muziek verbetert de motoriek en heeft een positief effect op taalontwikkeling. Zo leert je kindje beter klanken en woorden van elkaar te onderscheiden. Dit helpt bij het leren praten. Bij VTech vind je diverse muziekinstrumenten waarmee je kindje zich volop kan ontwikkelen.

Waarom liedjes zingen met kinderen?

Het zingen van liedjes met kinderen is goed voor de taalontwikkeling. Het stimuleert de fantasie. Ook kan je met het zingen van liedjes structuur aan de dag geven zoals bijvoorbeeld liedjes zingen voor het slapen gaan of wanneer je gaat eten. Daarnaast helpt het om het luister- concentratievermogen te verhogen. Kortom: aan het zingen van liedjes met kinderen kleven vele voordelen. Met behulp van de Kinderliedjes Microfoon van VTech zingt jouw kindje binnen no time mee met bekende Nederlandstalige kinderliedjes.