Breng het dierenrijk in huis

Wil je op een interactieve manier kennis maken met alle dieren van het dierenrijk? Dat kan met de speelgoeddieren van Zoef Zoef Dieren. De speelgoeddieren bestaan uit zowel huisdieren, boerderijdieren als dieren uit de jungle. Met de Zoef Zoef Dieren is het mogelijk om alle dieren van het dierenrijk bij jou in huis te halen. Een schaap, een hond of een unicorn, het is allemaal mogelijk. Zo kun jij de fantasie van jouw kind geheel de vrije loop laten gaan. Ze worden getriggerd tot imitatie- of fantasiespel en ontdekken al lerend het dierenrijk kennen. De Zoef Zoef Dieren kunnen liedjes zingen, geluiden maken en zelfs leuke, leerzame weetjes vertellen. 


Zoef Zoef Dieren - Vrolijke Dierenboerderij

Houdt jouw kind ook zo van de boerderij? Dan is de Zoef Zoef Dieren - Vrolijke Dierenboerderij zeker wat voor hem of haar. Maak kennis met verschillende boerderijdieren zoals de kip, de kat, de ezel of de koe. Plaats ze op de playzone en zie de dieren tot leven komen. Ze vertellen een leuk weetje, zingen een liedje of maken een grappig geluid. Was de dieren onder de douche, laat ze spelen op de wip en schommel of neem ze een rondje mee achter op de tractor. Zo wordt jou kind een echte boer of boerin op de Zoef Zoef Dieren - Vrolijke Dierenboerderij. 


Zoef Zoef Dieren - Avonturenjungle

In de Zoef Zoef Dieren - Avonturenjungle is het nooit saai. Hier gaan de dierenvriendjes samen met elkaar op avontuur. Ze zoeven lekker van de glijbaan of slingeren samen aan een liaan. Hier beleven de dieren de grootste avonturen en maken ze geweldige herinneringen met elkaar. Zet de dieren op een van de magische sensoren en zie hoe ze tot leven komen. 


Vragen over de VTech dieren en speelsets?

Tijdens de peutertijd ontwikkelt ieder kind zich op zijn of haar eigen manier. Het is dan ook belangrijk om speelsets aan te bieden die passen bij de ontwikkeling van je peuter. De VTech dieren en speelsets zijn geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Heb je vragen over de VTech dieren en speelsets? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen.