Divers aanbod imitatiespeelgoed

Bij VTech hebben wij een divers aanbod imitatiespeelgoed. Je wil je kind natuurlijk kennis laten maken met zoveel mogelijk mensen, dieren en dingen. Denk bijvoorbeeld aan een speelgoed pop, auto of dier. Een speelgoedpop helpt bij de ontwikkeling van motorische vaardigheden, fantasierijk spelen en taalontwikkeling. Terwijl een auto weer bijdraagt aan een zintuiglijke ontwikkeling. Ieder item in het imitatiespeelgoed assortiment draagt op zijn eigen unieke manier bij aan de ontwikkeling van jouw kind. Per product staat aangegeven wat de ontwikkelingsaspecten zijn. 


Waarom imitatiespeelgoed?

Wanneer je kind met imitatiespeelgoed speel heeft dit een aantal positieve effecten. Allereerst helpt dit speelgoed met het inbeeldingsvermogen en creativiteit van je kind. Ze laten hun fantasie de vrije loop gaan en beelden zich in hoe het is om bijvoorbeeld een dier te zijn. Daarnaast helpt het speelgoed je kind zijn taalvaardigheid en motorische vaardigheden te verbeteren en ontwikkelen. Het speelgoed zingt namelijk liedjes of vertelt een aantal zinnetjes. Tot slot moedigt het kinderen aan om te gaan verkennen, zijn of haar woordenschat te vergroten en socialer te worden. 


Vragen over VTech imitatiespeelgoed? 

Gedurende de peutertijd is je kind volop in ontwikkeling. Ieder kind maakt de ontwikkeling op zijn of haar eigen manier door. Biedt daarom dan ook altijd imitatiespeelgoed aan dat past bij de ontwikkeling van je peuter. Het VTech imitatiespeelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Heb je vragen over het VTech imitatiespeelgoed? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen