Magische knuffel eenhoorn

Welk meisje droomt er nu niet van om heerlijk te knuffelen met deze schattige Magische Knuffel Eenhoorn? Op de buik van de eenhoorn zit een knipperende harttoets. Wanneer je op de hartjes knop drukt, zullen er vrolijke muziek en geluidjes worden afgespeeld. Bovendien verandert het knipperende hart ook nog eens van kleur. De Magische Knuffel Eenhoorn is gemaakt van diverse texturen, waardoor meisjes graag met de eenhoorn knuffelen. Daarnaast zorgen de vrolijke reacties van deze eenhoorn van VTech voor urenlang speelplezier. Dit meisjesspeelgoed is ook geschikt voor baby’s van 0 tot 36 maanden. Laat jij jouw meisje ook gezellig meezingen met de liedjes van deze Magische Knuffel Eenhoorn


Maxime mijn interactieve puppy 
Voor meisjes vanaf 4 jaar hebben we Maxime – mijn interactieve puppy in ons assortiment. Puppy Maxime kan verzorgd worden met 7 verschillende accessoires. Met de magische stethoscoop kan je horen wat ze precies zegt wanneer ze blaft. Zo weet je kind of ze de temperatuur van de Puppy moet opmeten, een prikje nodig heeft om beter te worden of een kluifje wanneer ze honger heeft. De indicatielichtjes geven aan waar de puppy precies pijn heeft. Het leuke aan dit meisjes speelgoed is dat het de fantasie prikkelt en uitnodigt om rollenspellen te spelen. 


Toet toet auto's
Wie denkt dat speelgoed auto’s alleen voor jongens is heeft het mis. Ook meisjes spelen graag met een speelgoed auto. Daarom zijn onze Toet Toet auto’s ook geschikt voor meisjes. Zo heb je Hetty Helikopter, auto Margot, Jimmy Jeep en nog veel meer. Bekijk ons assortiment en ontdek onze Toet Toet speelgoed auto voor meisjes. Iedere Toet Toet auto heeft zijn of haar eigen geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes. Daarnaast zijn deze Toet Toet auto’s perfect te combineren met onze interactieve speelsets. Bekijk bijvoorbeeld eens de Toet Toet luchthaven of het Familie Carson huis. Deze interactieve speelsets zorgen ervoor dat je kind haar fantasie de vrije loop kan laten gaan. De Toet Toet collectie is geschikt voor meisjes vanaf 12 maanden tot 5 jaar oud.