Kidizoom duo dx

De KidiZoom Duo DX van VTech is een kindercamera die geschikt is voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar. Met deze leuke kindercamera kunnen ze veel meer dan alleen een fotootje maken. Kinderen kunnen namelijk ook selfies maken omdat er op de achterkant ook een camera is ingebouwd. De foto’s en selfies kunnen ze eenvoudig bewerken met leuke effecten. Daarnaast zit er een coole stemvervormer op en kan er muziek mee worden afgespeeld. En voor de liefhebbers kun je er ook op gamen. De camera is stevig en kan daardoor goed tegen een stootje!

De KidiZoom Duo DX camera beschikt over een 5 megapixel camera en 4x digitale zoom. Het toestel is zowel aan de voor- als achterkant voorzien van een camera. Daarnaast beschikt het over een aantal spellen en een groot kleurenscherm. De kindercamera wordt geleverd inclusief koptelefoon en polsbandje. De KidiZoom Duo DX is zowel in blauw als in roze beschikbaar.

 
kidizoom action cam hd
Dan is wellicht de kindercamera KidiZoom Action Cam HD de juiste keuze. De camera is eenvoudig te bevestigen op de fiets of een skateboard, maar ook tijdens het zwemmen kunnen er volop foto's en filmpjes worden gemaakt. Er zitten verschillende accessoires bij deze kindercamera zoals een waterdichte behuizing en een drijvende handgreep. Verder kunnen kinderen de gemaakte foto's en filmpjes op een creatieve manier nabewerken door er coole effecten aan toe te voegen. Tot slot is het voor kinderen ook mogelijk om op deze camera spelletjes te spelen.

 

Kidizoom vloggercam

Ieder kind droomt er tegenwoordig van om een vlogger te worden. Met de KidiZoom Vloggercam van VTech kunnen ze deze droom verwezenlijken. Kinderen leren op eenvoudige wijze hoe ze kunnen filmen, maar ook hoe ze het filmpje kunnen bewerken, monteren en delen. Deze camera beschikt over een flip-up lens zodat kinderen eenvoudig een selfie-video kunnen maken. Voor het maken van een vlog hebben ze de keuze uit meer dan 20 geanimeerde achtergronden. Zo kunnen ze hun vlog helemaal naar hun eigen hand draaien. Ook kunnen ze gebruik maken van een tof green screen, , waarmee ze bijvoorbeeld kunnen vliegen en zelfs onzichtbaar kunnen worden. Kortom: met deze KidiZoom Vloggercam staan creativiteit, humor en zelfvertrouwen van het kind centraal. Dit zal resulteren in de mooiste vlogs die zij vol trots kunnen delen met hun vriendjes en familie.